2777
2789

تکلم نداشته باشه ماساژ صورت

تکلم داشته باشه صداها رو جلسه اول کار میکنن بعد از. ارزیابی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

تکلم نداشته باشه ماساژ صورتتکلم داشته باشه صداها رو جلسه اول کار میکنن بعد از. ارزیابی

من هفته پیش بردم باخودم صحبت کرد که چکارا و چه رفتارایی داشته باشم باعاش بعد فردا میخوام دوباره ببرم همش میگم میخواد چجوری لکنتشو خوب کنه گفته نه ماه هفته یباربیار😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش بردم باخودم صحبت کرد که چکارا و چه رفتارایی داشته باشم باعاش بعد فردا میخوام دوباره ببرم ...

ببین شبیه‌سازی ذهن بیگدلی بیشتر تمرکزش روی درمان لکنت زبان و مشکلات گفتاری هست، اونم با یک روش خاص ذهنی و روانی به اسم «شبیه‌سازی ذهن».
برای کسایی که لکنت دارند یا از نظر روانی دچار استرس و اختلال در گفتار هستند، خیلی عالی کار کرده. 

میخوای یه سرچ بزن اینستا و گوگل ببین 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

ببین شبیه‌سازی ذهن بیگدلی بیشتر تمرکزش روی درمان لکنت زبان و مشکلات گفتاری هست، اونم با یک روش خاص ذ ...

اخه عزیزم من کرمانشاهم اون دکتر قبلا سرچ کردم فکر کنم تهرانه،پسرم چهارسالو نیمشه از سه سالگی یهو اینجورشد ومنم دربه در😔

اخه عزیزم من کرمانشاهم اون دکتر قبلا سرچ کردم فکر کنم تهرانه،پسرم چهارسالو نیمشه از سه سالگی یهو این ...

مجازی ام پکیج داره ببین خیلی کارش درسته من به چشم دیدم ولی هزینه هاشم بالاست 

ارزش داره یه سفر بیاید قدمتون رو چشم من .تشریف بیارید منزل ما 

مجازی ام پکیج داره ببین خیلی کارش درسته من به چشم دیدم ولی هزینه هاشم بالاست ارزش داره یه سفر بیاید ...

عزیز دلمی چشمتون سلامت و بی بلا خواهر عزیزم،اگه یبارباشه و ببینم خوبه مهم نیست میام ،نمیدونید هزینه هاش چجوریه؟

عزیز دلمی چشمتون سلامت و بی بلا خواهر عزیزم،اگه یبارباشه و ببینم خوبه مهم نیست میام ،نمیدونید هزینه ...

ببین قبل عید پرسیدم دوتومن بود الان گفت ۵تومن ولی پسر من فلج مغزیه متفاوته شاید تعرفه هاش فرق داشته باشه بعد من برا لکنت نپرسیدم برای مشکل پسر خودم پرسیدم . و خصوصی 

اما کلاسای لکنتش عمومیه پس باید قیمتش مناسب تر باشه والا دقیق نمیدونم که بگم بپرس ازشون اینستا پیام بده یا زنگ بزن

ببین قبل عید پرسیدم دوتومن بود الان گفت ۵تومن ولی پسر من فلج مغزیه متفاوته شاید تعرفه هاش فرق داشته ...

اها خدا پسرتونو شفا بده و پسره منم همینطور ،مرسی از راهنماییتون،تو اینستا بزنم دکتر بیگلری؟