2777
2789

تقریبا پونزده روز قبل نزدیکی داشتم الان دل درد خفیفی دارم یکم درد میکنه خوب میشم باز شروع میشه حالت تهوع ندارم ولی نوک سینه هام دو سه روزه درد میکنه و ترشحات عجیب غیر عادی هم دارم بنظرتون حاملم؟

اینم بگم قرص دوفامد استفاده میکنم

وقت پریودیته ؟؟؟

قرص دوفامد میخورم چهارده روز بعد از پریودم میخورم تا ده روز و اثمن تقریبا دو سه روزه شروع کرده به خوردن نیست ولی فکر میکنم واسه تخمک گذاریه میشه یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص دوفامد میخورم چهارده روز بعد از پریودم میخورم تا ده روز و اثمن تقریبا دو سه روزه شروع کرده به خو ...

منم علائم‌شماروداشتم البته ایناروسالهاست دارم به خلطرپریدیام امااین ماه انگاربی بی چکام مثبت شدبعدسه روزتاخیر

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک