2777
2789
عنوان

بچه دوم یا سوم آوردن شوخ نیس حتما از قبل بهش فکر کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 67 پست
دقیقا منم همینطور آدم حرصش میگیره دائم میگن تا جوونی و حوصله داری بیار دیر میشه فلان حالا اوضاع مالی ...

منم همینطور دیگه تازگیا یاد گرفتم میگن بیار میگم آره میارم زود میارم دیگه ساکت میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم یعنی یه پرستار بگیر هرازگاهی کمکت کنه لاقل توتمیزکردن خونه

شوهرم خودش توی کارهای خونه کمکم میکنه 

مسئله من روتین هر روز نگهداری از بچه هاس،نمیشه به دست غریبه هم سپرد اصلا اعتماد ندارم

اشتباه محض

عزیزم انشاالله تن بچه هات سالم باشه مطمئن باش بزرگتر که بشن از این که بدنیا آوردیشون خیلی راضی و خوشحال هستی 

ولی حق دارید شاید دلیل  خستگیتون به خاطر دوقلو بودنشون هست واقعا نگه  داری از یک بچه خیلی سخته چه برسه دوقلو 

شاید اگر دومی دوقلو نمیشد اینقدر احساس خستگی نداشتید و راحت تر بودید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
خیلی دارم اذیت میشم،از زندگی معمولی افتادم ،بچه بزرگم پسر نه سال و نیم،دوقلوهام دخترن توی شونزده ماه ...

خدا حفظشون کنه..‌ جانم

پسرت ک ماشالله بزرگه و عاقل. گفتی جفتشون دخترن دلم رفت. فک میکردم بارداری هنوز! ماشالله راه سختو رفتی. از الان همش قشنگیه. دوسالگیه ک بنطرم سخته که هنوز مونده.

نیاز ب استراحت داری. از بقیه کمک بگیر. ب خودت برس

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
اگه آمادگی اش و داشته باشی خیلی هم خوبهان شاالله خدا بهت بده

ممنونم عزیزم ، آنقدر از زایمان و بارداری و ... ترس دارم که میگم یبار دوقلو بیارم و دیگه تماام

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

خدا حفظشون کنه..‌ جانمپسرت ک ماشالله بزرگه و عاقل. گفتی جفتشون دخترن دلم رفت. فک میکردم بارداری هنوز ...

خدا رو شکر پسرم بزرگ شده،دوقلوها هم پونزده ماه و تموم کردن ولی من واقعا له و داغونم

ممنونم عزیزم ، آنقدر از زایمان و بارداری و ... ترس دارم که میگم یبار دوقلو بیارم و دیگه تماام

نمیخوام بترسونمت یا انرژی منفی بدم از خدا بخواه هر چی صلاح ات هست بهت بده،بارداری دوقلویی بسیار سخت و پر از ریسک

من گذروندم به خیر شد خدا رو شکر ولی سخت بود

خدا رو شکر پسرم بزرگ شده،دوقلوها هم پونزده ماه و تموم کردن ولی من واقعا له و داغونم

چون خسته ای

چون بدنت ضعیف شده

حتما قرصایی ک لازمه رو بخور. مثل قرص اهن و..

بخودت برس

اگه میتونی ورزش کن.‌ باشگاه برو حتی شده دو رور تو هفته. خیلی روحیه ات خوب میشه

من خودم داغون. بهت اینا رو میگم ولی خودم بیشتر نیاز دارم. گاهی نیاز داریم چیزی ک میدونیمو از زبون کس دیگه ای بشنویم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
عزیزم انشاالله تن بچه هات سالم باشه مطمئن باش بزرگتر که بشن از این که بدنیا آوردیشون خیلی راضی و خوش ...

ممنونم دوست عزیزم،بله انرژی ام رفته و من خسته ام،وگرنه وقتی نگاهشون میکنم خدا رو هزاربار شکر میکنم

خدا بچه های شما رو هم نگه داره

مرسی دوست عزیز چشم برات انرژی و سلامتی آرزو میکنم

قربونت عزیزم

شاد و سالم باشید🌸

بیشتر ببینید