2777
2789

نامزدم میگه سرکار نرو خودم خرجتو میدم دستت درد میگیره کمرت درد میگیره خسته میشی

میگه ماهی ۱۵ درمیارم همه رو میدم تو ۸ تومن خرج خودت کن ۷ تومن پس انداز کن برا زندگیمون

عقد نیستیم

مغازه هم داره ولی وضع مالیش خوب نیس

یا میگه پروفایل و استوری باز نزار چرا باید خوشگلیاتو بقیه ببینن..عکس هیکلت و نزار عکس باز نزار چاک سینه ات معلومه فلان

وای نمیدونم میترسم از اون تعصبی ها باشه منم ک از اول قرتی بودم

نظر شما چیه؟بد دله؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه میگه تو استوری نریز بیرون حق میگه😐

ولی اینکه میگه نرو سرکار بیخود میگه😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

همشون اولش از این چرتا میگن

بشین خونه خانومی کن ماهی ۵ تومن بت میدم🗿🗿🗿

از ماه دوم تحقیرا شروع میشه 

گول نخور

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

خب الان خرجتون کمه دو روز دیگه برید سر زندگیتون چی؟؟ چقدر از حقوقش میمونه که بهت بده؟؟ ضمن اینکه خب چاک سینه رو حق داره دیگه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
میگه خودم خرجتو میدم کل حقوقمو میدم بهت ماهی ۸ تومن خرجتو میدم😐

عزیزم الان زندگی با ماهی ۱۵ تومن نمی چرخه اگه مستأجر باشی

بنابراین وقتی وضع مالی خوبی نداره باید هر دو کار کنید

وگرنه ...

نمیخام حرفی بزنم ناامید بشی ببین خودت بهتر میشناسیش وقت برا شناخت زیاده منم‌ جای تو‌ بودم ی مقداری ب اخلاقش شک میکردم ی وقت کولت نرن بگن وایی عقد کنی چقد خوب میشه و از این حرفای مفت‌

تو نامزدی معلوم نمیشه طرف چجوریه‌ بعضی وقتا ی کاری رو میگه نکن که مثلا آره من ب فکرتم اما برعکس بد دل از آب در میاد

عزیزم چرا یه دکتر نمیری؟

یا بار میگی نامزدم قاچاقچی

یه بار میگی می‌خوام دخترم دنیا بیاد خودکشی کنم 

یه بار میگی مهمون دعوت کردم نمیخوام درو براشون باز کنم....

یه بار میگی مجردم 

یه بار نامزد داری 

یه بار مدلینگ 

یه بارم........