2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود قطره ی سیپلکس یا افلوراپ با اشک مصنوعی بگیر از داروخونه ی انسانی 12ساعته یه قطره واسش بریز روزی دوبارم با چایی خنک بشور چشمشو با پنبه استریل اروم خوب میشه 

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

اخه چهارتا بودن یکیش و سر هیچ‌و پوچ از دست دادم خیلی چشمم ترسیده

منم از دست دادم فقط اینو بگم تا اونجایی ک میشه دکتر نبرشون ک دکترا سلاخن توی خونه خوبشون کن انرژیتو بهشون بده هیچیشون نمیشه اینا درسته کوچولو هستن اما هم نسل ساموییدن هم نسل گرگ و هاسکی هستن و از پس خودشون نسل ها توی طبیعت براومدن الان فقط با انرژی خوب کنارشون باش هیچیشون نمیشه اینکاری ک گفتم بکن از دادن مولتی ویتامین و سبزیجات بهشون دریغ نکن گوشت خیلی بهشون نده پر از کورتیزوله سالم و شاد باشید کنارهم

اخه چهارتا بودن یکیش و سر هیچ‌و پوچ از دست دادم خیلی چشمم ترسیده

شربت پدیلاکت هم همیشه توی خونه داشته باش یخچالیه کوچیکه واسه مواردی ک دلشون بهم میریزه عالیه

منم از دست دادم فقط اینو بگم تا اونجایی ک میشه دکتر نبرشون ک دکترا سلاخن توی خونه خوبشون کن انرژیتو ...

ممنون عزیزم از انرژی خوبت آره واقعا راس میگی دکترا سلاخن اون یکی رو هم سر اشتباه یکی از بیسواد ترین هاشون از دست دادم هیچ وقت یادم نمیره هیچ وقت 

مهم قلبه 

اینا رو وقتی خیلی کوچیک بودن و تازه اومده بودن تو این جهان دونه ای ۷ تومن خریدم

گرون خریدی منم خیلی وقتی خیای کوچیک بود عکسشو دیدم به زنه گفتم بفرسته گفت اول پولشو بزن ۴سال پیش ۱۰ تومن زدم نفرستاد بعد یه نژاد مسخره فرستاد یادم افتاد الان کلی عصبی شدم

توروسننه قوربونت برم😅

ممنون عزیزم از انرژی خوبت آره واقعا راس میگی دکترا سلاخن اون یکی رو هم سر اشتباه یکی از بیسواد ترین ...

خواهش میکنم گلم دکترا این بی زبونارو واسه ازمایششون میخوان نه خوب کردن جدیدا هم ک همشون شدن بلاگر و شو آف چشمش بهتره؟قطره خریدی؟