2777
2789
نه عزیزم تنها نیستی همسن هم هستیم😂من طی یه حرکت انتحاری یهووو تصمیم گرفتم یهو هم جوگیر شدم وقت گرفت ...

نه نه پشیمون نشو فوقش بلند میشه دیگه 

منم دلم تنوع میخوادددد😂

آخه من میرم کتابخونه بد بشه دیگه هیچی سوژه میشم😂😂

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
فقط من از ی چیزیش میترسم اونم اینک وقتی میخوام دم اسبی ببندم موهامو این چتریا بسته نمیشن چیکار کنم😐 ...

تل بزن اگ بدت نمیاد

یام این چیزارو دیدی موهازو باهاش فیکس میکنن اسمش یادم نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههه حیفه تو بخوای چتزی کنیاز همین تل عاش بگیرمن موهام تا شونمه

شدیدا رفته رو مخم یه هفته س 🤦🏻‍♀️ تلش رو نمیدونم کجا دارن اینجا شایدم گرون باشه🥲🤔

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

نه نه پشیمون نشو فوقش بلند میشه دیگه منم دلم تنوع میخوادددد😂آخه من میرم کتابخونه بد بشه دیگه هیچی س ...

آره دقیقا دیگه ب قول خودت دلو زدم ب اقیانوس بهونمم اینک میخوام خودمو قانع کنم میگم خب وقت گرفتم دیگه نمیتونم کنسل کنم پس انجامش بده😂😂

آره بابا بعد ی مدت دوباره بلند میشه واسه تنوع خوبه😉

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

شدیدا رفته رو مخم یه هفته س 🤦🏻‍♀️ تلش رو نمیدونم کجا دارن اینجا شایدم گرون باشه🥲🤔

ببین تلش خوب وای نمی ایسته‌

از اینا‌ بگیر ک کلیپس داره سفت میش ب مو

باسلام من دیدم داره

آره دقیقا دیگه ب قول خودت دلو زدم ب اقیانوس بهونمم اینک میخوام خودمو قانع کنم میگم خب وقت گرفتم دیگه ...

😂😂😂

هزینه ش چقد شد

نمیدونم والا فردا باید برم ببینم چقد میشه😂فک نکنم زیاد بشه نهایتا تا۱۰۰تومن احتمالا

منم ی سرچی کنم ببینم اگ کاز کسی خوب باشه برم پیشش

منم ی سرچی کنم ببینم اگ کاز کسی خوب باشه برم پیشش

آره گلم برو آرایشگاه چون خودت بزنه کاملا دید نداری سخته اذیت میشی ولی کسی برات انجام بده بهتره،پیشاپیش مبارکت باشه فداتشم

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼