2777
2789

ادم اگه نتونه با عشقش ازدواج کنه بنظرتون تنهابمونه یا بایک مرد خوب ک معمولی دوسش داری ازدواج کنی؟؟؟

گزینه ی دوم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم عشق یه روزی فروکش میکنه و از اون حالت اتشینش در میاد و جاشو میده ب دوس داشتن معمولی احترام گذاشتن درک کردن و.....حتی اگ با اونی ک آدم فکر میکنه شدیدا دیوونشه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید
یعنی چی با عقل ازدواج کن؟

یعنی کسی که با منطق همه جوره بسنجی و به تصمیم برسی 

از لحاظ مالی 

از لحاظ اخلاقی و سبک زندگی خانوادش و برنامه های زندگیش و روحیات 

همه جوره اوکی باشین با هم 

نه که با احساس همه جوره وابسته بشی و هیچی برات مهم نباشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺