2777
2789

صب تا شب پا میکوبم خداروشکر چیزی ک معلوم نیست اخرشم هیچ و پوچ

خداوکیلی در حق مازنا ظلم شده

فقط نگید تلقین نکن و نمیدونم ارزش زن بالاسو این حرفا

الان من اینهمه زحمت میکشم بچه داری میکنم خونه داری میکنم از عمرمو جونم مایه میذارم اخرش چی دارم ولی شوهرم خونشو داره طلاشو داره دوتا ماشینشو داره زمانی بخوام تصمیم به جدایی بگیرم تازه باید از صفر شروع کنم ولی شوهرم چی همه چیشو داره مسخرس بخدا

الان خودمو تو اینه میبینم این وضعیت یه زن ۲۷ساله نیست چیکار کنم کار خونه تموم نمیشه خستم از این وضع خستم از اینکه یه کرم به صورتم نمیزنم یه دختر بلا شلوغ کارم دارم که بدتر

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

خب ما هم مثل تو .

کلا خانه داری همینه ‌

بشور بساب تمیز کن و کوزتی کن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منچن روز یکبار تنوع میدم دست به سیاه و سفید نمیزارم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ما هم مثل تو .کلا خانه داری همینه ‌بشور بساب تمیز کن و کوزتی کن .

میدونم دارم میگم ما زنا بیچاره ایم بخدا سرمون کلاه رفته🥺

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
منچن روز یکبار تنوع میدم دست به سیاه و سفید نمیزارم

تلنبار بشه که واویلا تره

بیشتر ببینید
تلنبار بشه که واویلا تره

ن اون یک روزو حاضری میگیریم که تلنبار نشه😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حالا فکر کردی ما چه اوضاع و احوالی داریمهم کار بیرون هم کار خونه شوهر و دخترمم دست به سیاه و سفید نم ...

میدونم حال و اوضاع شمام خرابه سر ما خانوما کلاه رفته بچه داری و خونه داری یعنی پیری مطلق دستام از بین رفته بخدا بس ک بشور بساب میکنم یعنی بریدم

بیشتر ببینید
ولی درستش این بود که شوهرت به طور مساوی مالی که میگیرید به نام میزد

اون تو اروپاعه که این قانون هس اینجا فقط زن باید بچه بیاره و خونه داری کنه اخرشم بگن شما تو خونه چیکار میکنید این ستمه واقعا

بیشتر ببینید
ولی سن ت خوبه ها اسییه فکری برای شغل بکن مثلا معلم ی ای چیزی،

نمیتونم نوزادم دارم یکی

بیشتر ببینید
ن اون یک روزو حاضری میگیریم که تلنبار نشه😁

خوب میکنی بابا ادم به مرز انفجار میرسه

بیشتر ببینید