2777
2789

یه پسره هست ارایشگر بهم هی نخ میده اومد منو فالو کرد تو اینستا بعد استوری میزاشتم لایک نمیکرد گرفتم بلاکش کردم

دیشبم داشت بهم نگا میکرد یه چشمک زد رومو برگردوندم اونور جلو مغازش بود

الان داشتم رد میشدم منو دیدن دوستش زد رو دستش گفت نگا داره میاد من نگا کرد روشو برگردند اونور

یعنی از حرکتم ناراحت شده بود این کارو کرد؟؟

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون استوریاتو لایک نمی‌کرد بلاک کردی ؟پشمام

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
خب بلاک‌کردی دیگه دوست داشتی چیکار کنه... بچه محلاتون شما رو‌ فالو میکنن؟ تو اینستا... بعد اگر استور ...

من همیشه لایک میکردم استوری هاشو حتا یه کاریم نکرد

بیخیالش شدم زدم بلاک کردم

دیگه مهمم نیست

ببین شما باز خوبی

من اصلا با یکی حتی اشناام نشده بودم اون هی اصرار میکرد من سیس میگرفتم 

حتی شمارمم نداشت 

یهو یه روز برگشت گفت من باهات قهرمااا

پشماممم ریختت

یه صلوات مهمونم میکنی خوشگله🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/2129265

ببین شما باز خوبیمن اصلا با یکی حتی اشناام نشده بودم اون هی اصرار میکرد من سیس میگرفتم حتی شمارمم ند ...

چصی میان بابا