2777
2789
عنوان

بچهااا بلاخره جوجه هامون از تخم در اومدن🥲😍🥺🐣🐣🐤

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
مادرشون هواشونو داره فقط دستتون نگیرین وغذاشون آسیاب شده باشه مثل ذرت یاگندم آسیاب شده

چرا دستم نگیرم میخام نازشون کنم اخهه مگه چی میشه😂😭😭😭

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

دو روز اول نباید چیزی بخورن؟

آب هم فراموش نشه خیلی ناز میشن 

من جام برای مرغ ایناکمه ولی پارسال دوتا جوجه لاری ازتخم درومد برام خیلی جالب بود 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو روز اول نباید چیزی بخورن؟

یک روز کافیه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید
چرا دستم نگیرم میخام نازشون کنم اخهه مگه چی میشه😂😭😭😭

یه کوچولو عیب نداره ولی میگم نکنه بوی تورو بگیرن مادرشون قبولشون نکنه

مهسا😍😍😂

جوون 

ولی خدایی هوتن زد یه خانواده رو ترکوند😭😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تو بزار جلوشون مادرشون خودش اول نوک میزنه بعدمیریزه تو دهنشون

جوجه مرغ خودش غذا میخوره

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
چقدر دلم واسه جمشید سوخت☹️☹️😭ای نادان بچه😒😂امیر بچه 😒😂

😂😂😂منممم

امیرا لاشین 😭😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

جوجه مرغ خودش غذا میخوره

خودشونم میخورن ولی من دیدم وقتی خیلی کوچیکن مادرشون نوک میزد میریخت دهنشون ۳تاجوجه بودن یکیشون مرد دوتاشون بزرگ شد فروختمشون