2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣من بودم ریپلی میکردم وااااقعا گوشت چرخی باورم نمیشه😧

قبل فی.. لتر وات خیلی استوری میزاشت همه استوریاش تو همین مایه ها... شات میگرفتم میدادم دوستام چق میخندیدیم. وات فی.. لتر شد الانم که اصلا طرف نیسته🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بود هی از زندگی لاکچریش میذاشت بعد که یه وسیله اش خراب میشد استوری میذاشت چشمتون شور بود وسیله مو خراب کردین 😐

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید

هیچ یکی از دخترای فامیل بعد از سال هاااا رفت دانشگاه ۳۰ سالشه و مجرد بعد از روزی که راه افتاد از داخل ماشین  تا الان هر روز استوری میزاره حتی از تلویزیون دیدنش و غذا درست کردن بعد یه استوری ام استوری گذاشته بود نوشته بود ، 

درخواست کردن استوری کنم انرژی بگیرین💔🤣🤣🤣

حالااااا ۲۰۰ تام فالور نداره

تست بارداری

لب گیری بغل هم لخت مادر زاد 

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

بچه ها یه سوال 

اینکه من خب یه تولد کوچیک و دوستانه گرفتم و شب تولدم چندتا شو استوری کلوز گذاشتم بعد چندتا شخص که من ازشون بزرگترم و به شخصه خودم اگه استوری مناسبتی ازشون میدیم همیشه حتما تبریک میگفتم هیچ ری اکشنی نشون ندادن میخوام ببینم من الکی زیادی توقع دارم از بقیه یا کار اون حالا چند شخصی که مدنظره اشتباه بوده

یجورایی ناراحت شدم اگه نمی‌دیدن اوکی بود نه که ببینی و هیچی نگی

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند