2777
2789
عنوان

بچم از چند نفر کتک خورده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 33 پست

خاتون عزیزم اون تایپپک قفل بود اومدم اینجا 

عزیزم ناراحتیت طبیعیه آدمیه دیگه ناراحت و دلخور میشه🥰🥰❤️

حالا اون طرف قضیه رو هم ببیند 

من مجردم ولی اصلا مغزم نمی‌کشه ک خانم چند تا بچه داره رفت آمد کنم هرچند ک بچه ها آروم باشن ولی خب باز اون آرومی ک میگن نیس ،  دلم میخواد بریم حرف بزنیم آروم بشیم خوش بگذرونیم ن اینکه همون ساعتی هست هر لحظه حواسش ب بچه باشه 

مامان من میگه واقعا صدای بچه اذیتم می‌کنه 

زن داییم سه تا داره ، خودشم میگه آرامش ندارم همیشه بهم چسبیدن ، جدیدا بچه هایش نه ده ساله شدن بخواد جایی بره فقط دخترشو ک خیلی ارروم و خانومه می‌بره 

دوستم دوتا دارع هیچ وقت زمانی بچه هایش هستن نمیریم خونه ش ،خودشم میگه نیاین روانی میشین از دستشون 

آخر هفته ها بیاین ک بچه ها نیستن 

اینارو مثال زدم ک ببینید هیچ کس حال حوصله بچه های یکی دیگه رو نداره ، تو هم ناراحت نشو باید چند سال باهاشون تنها باشی تا بزرگتر شدن  بتونن خونه بمونن و تنها دوستانه برین 

من ک رک ب خاله ام میگه لطفاً بچه ت رو نیار 

چون زمانی ک بیاد رسماً همه رو روانی می‌کنه از سرو کول یکی پایین میاد یکی بالا میاد یک لحظه با اسباب بازی نمیشینه 

فکر کن مث بچه بیش فعال ولی نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم منم مث شما تو شهر غریبم دو تا پسر پشت سر هم آوردم الان کلاس چهارم و دوم ابتدایی اند....بعضی وقتها واقعا کم میارم اما باید قوی باشیم ببرشون پارک خسته بشن....تازه اینا کلی هم با هم بزن بکوب دارن...من که اهمیتی نمیدم خب بچه اند.....اصلا هیچکی برات مهم نباشه منظور همون رفیقا که میگی....بچه هات اولویت زندگیت قرار بده و با اونا خوش بگذرون....

سلام تاپیک قبلیت و قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم خدا بهت سه تا دسته گل  بهت داده بعدم شما با اون خانم قطع ارتباط کن و واضح بهش بفهمون حق نداره چنین رفتاری کنه  بزارش کنار من به بچم چیزی بگن میزارم کنار طرفو بعضیا به شدت بی جنبه و بی ادبن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سلام استاتر تاپیک تو خوندم در مورد فامیلت خیلی ناراحت شدم برات واقعا کارشون خیلی خیلی بد بوده و بدتر از اون شوهرت که رفته لطفا برای خودت و بچه هات ارزش قائل باش رفت و امدت کامل باهاش قطع کن و تلفنی یا اگه از دوست اشنا گله کرد مستقیم بگو  برای چی ناراحت شدی  در ضمن شلوغی برای بچه هاست ادم بزرگ که حال نداره بدو و سروصدا کنه بهش بگو مگه سالی چند بار خونت امدم الانم که ناراحتی پیش امده کامل کات کن الان نکنی این تو کل فامیل عادت میشه و هر دفعه خودتو بچه هاتو خار میکنن بخاطر غرور بچه هات هم شده اون طور که لیاقتشه باهاش بر خورد کن

سلام عزیزم میخواستم اون تاپیکت پیام بذارم دیدم قفل کردی

عزیزم چاره ش اینه که با خانواده های مثل خودت رفت و آمد کنی.

با کسایی که دو سه تا بچه دارن دوست بشو و رفت و آمد کن. هم دل خودت باز میشه هم بچه هات

من یدونه پسر دارم یه پسر هم توراهی دارم.

پسرم خیلی شیطونه و من میرم با کسایی که دو سه بچه دارن رفت و آمد میکنم اننننققدر حس خوبیه...هم بچه م دلش باز میشه هم خودم....

بعضیا دست خودشون نیست بی اعصابن. 

ولی من خودم از مجردی عععععاااااشق صدای بچه ها بودم تو جمع فامیل صدا به صدا نمیرسید، اینطوری عششششق میکردم....الآنم گوشی و بازی میدن دست بچه ها ساکت میشن، انقد غصه میخورم...میگم حیف صدای بچه ها که صدای زندگی و امیده که ساکت بشه...

آدم های مثل من هستن با اونا رفت و آمد کن

عزیزم بایت اون تاپیک بچه ها که گفتی بنظرم با آدمایی که تعداد بچه زیاد دارن رفت و آمد کن. اونا هم درک میکنن هم برنامه‌ ریزی های جالبی دارن. 

من خودم بچه ندارم اما دیدم افرادی که مذهبی هستن و اطرافم چندتا بچه دارن. برنامه‌ هاشون رو طوری می‌چینن که هم به خودشون خوش بگذره هم بچه هاشون. 

يه خانم دیدم 6تا بچه داشت البته یکیش ازدواج کرده اما 4تاش قد و نیم قد بود. واقعا برنامه‌ ریزی این خانم عالی بود. 

مهمانی، مسافرت و....... 

من خودم شهر غریب هستم با این تفاوت که شما بچه داری اما من اصلا ندارم. 

از خدا خیلی کمک بخواه تا آدم هایی رو سر راهت قرار بده که خیرخواه باشن. 

من خودم با چند نفر آشنا شدم خیلی موثر بودن تو زندگیم. 

معمولا هم بچه زیاد دارن. خیلی ازشون سبک زندگی یاد گرفتم. 

خانمه هم کار میکنه صبح تا ظهر هم درس میخونه هم بچه داری عالی داره. ماشالله 5تا هم بچه داره

دیگه لو نده. چون ممکنه بشناسدم. از زن گی خصوصیم تو تاپیکام گفتم

اومدم راجب اون تاپیک پر بازدیدت چند کلام بگم و برم 

اولا همه به چپت همه هاااا بخصوص کسایی با بچه هات اذیت میشن 

دوما هیچ وقت هیچ کس و به بچه هات ترجیح نده بچه های تو حتی هر اشتباهی بکنن چون بچه هستن نه باید دعواشون کرد نه کتک شون زد 

جوری برخورد کن بچه هات اولیت باشن بزار همه بفهمن 

اونایی تو رو بخاطر بچه هات نخواستن حتی اگه پدرو مادرت بودن ترکشون کن 

هیچ وقت بچه هاتو بخاطر هیچ کس سرزنش نکن حتی اگه طرفا ناراحت بشه 

جای منم  هستن آدمایی چهارتا بچه هم دارن ولی جوری برخورد کردن به بچه هاشون بی احترامی نشده 

کی مهم تر از بچه هاته مگه 

کی وقتی پیر بشی دلسوز تر از بچه هاته 

گم کن بقیه من بخاطر شوهرم و بچه هام با تعداد انگشت شماری رفت و آمد می کنم چون اولیتم اونان

از دوست و رفیق و حتی پدر مادر توقع ندارم بچه های منو تحمل کنن 

اما اگه شوهرم همچین حرکتی میزد جوری لهش میکردم که نتونه از جاش بلند بشه 

متاسفم برای شعور شوهرت ، با این حد از درک پایینش سه تا بچه هم ازش آوردی 

چرا کتک خورده دعوا کرده بودن یا پسرت کاری یا حرفی زده ...ببین اول ببین دلیل دعوا وکتک کاری بچه خودت نباشه ...چون اون موقع دیگه هیچ وقت مدیر وناظم ها خرفت رو قبول ندارن ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم