2777
2789
عنوان

بچم از چند نفر کتک خورده بود

1491 بازدید | 33 پست

کلاس اولن. دیروز با گریه اومد خونه. گفت چند نفری کتکم زدن رفتم به مدیر گفتم نیومد بازم منو دیدن و زدن. 

باباش با اون وضع دیدش امروز رفت مدرسه تو اتاق مدیر نشسته بود که مدیر جلسه داشت خودش رفته بود تذکر داده بود به بچه ها. کلا شوهرم خیلی خشک و جدی و اخموعه. یکی از بچه ها ترسیده بود گریه کرده بود. معلمم گفته بود که بابای پسرم کار بدی کرده و به مدیر میگم زنگش بزنه. 

مدیر زنگ زد و همسرمم رفت مدرسع.

حالا در کل برای پسرم ناراحت شدم. هم کتک خورد هم رفتار شوهرم اونجا درست نبوده و خجالت کشیده بود تو کلاس. 

پسرم کلا نمیگه چیزی. اذیتشم کنن من با مهربانی با دوستاش حرف میزنم. کاش خودم رفته بودم تو مدرسه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه نفر الان تاپیک زده پدر دانش آموز با عصبانیت اومده مدرسه و اون نبوده

نکنه بهم مربوطه؟

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

یه نفر الان تاپیک زده پدر دانش آموز با عصبانیت اومده مدرسه و اون نبودهنکنه بهم مربوطه؟

فکرکنم مدرسه پسرونه و مدیر آقا بوده که رفته 

یعنی مرد تاپیک زده؟ 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

بابا بگو پسرت بزنشونننن

من بچه بودم بابام میگف کتک بخورین ولی کتک نزنین حق ندارین بیاین خونه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید