2777
2789
عنوان

چالش های بچه دوساله

82 بازدید | 12 پست

سلام مامانای گل خسته نباشید، بچه من کم کم داره ۲ساله میشه، لطفا میاید از سخت تر شدن و بهتر شدن های این سن بگید چی سختتر میشه چی راحتتر میشه واقعا حس میکنم خیلی خسته هستم خیلی 

داری به شرایط آروم تری وارد میشی

۱ تا ۲ سال اوج استقلال طلبی بچه‌ست و در عین حال نیازش به والدین که این چالش بزرگیه، دلش میخواد کارارو خودش بکنه و همه چیزم تجربه کنه اما به شما هم به شدت نیاز داره کنارش باشید.

مغزشون به شدت فعاله اما دایره لغات و کلمات کافی برای گفتن خواسته هاشون ندارن و با لج بازی و گریه و عصبانیت میخوان منظورشون رو برسونن که اینم هرچی به ۲ نزدیکتر میشن بهتر میشه 

تو این سن کلمه مورد علاقه ش هم نه! هست و دوست داره با همه چیز مخالفت کنه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر میشه.  می تونی از شیر بگیریش.  غذا خوردن دیگه تقریبا همه چی می تونه بخوره . شیرین زبون تر میشه . فقط باید حواست باشه خرابکاری نکنه و یا خدای نکرده آسیبی به خودش نزنه . شیطونتر و خواستنی تر میشن . اخرای سن دو سالگی هم‌از پوشک بگیر .

بهترمیشهتا میاد بهتربشه باید ازشیربگیریشباز ی مدت خوب میشه وارد خان از پوشک گرفتن میشی🤣بچه داری همش ...

میگن سه سالگی اوضاع بهتر میشه درسته؟ نمیدونم دقیقا از چی خسته شدم فک کنم اینکه هیچ آزادی دیگه واسم نمونده 

میگن سه سالگی اوضاع بهتر میشه درسته؟ نمیدونم دقیقا از چی خسته شدم فک کنم اینکه هیچ آزادی دیگه واسم ن ...

اره دیگه ،ازشیر و پوشک بازشده

کمی حرف میزنه ،جاییش دردکنه میگه

ازاین لحاظا اره خیلی بهترمیشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
داری به شرایط آروم تری وارد میشی۱ تا ۲ سال اوج استقلال طلبی بچه‌ست و در عین حال نیازش به والدین که ا ...

خداکنه بهتر شه واقعا، الان مدتهاست ک یه دسشویی تنهایی نرفتم جیغ میزنه میاد همرام 

الان ۲۲ ماهه هست زوده واسه از پوشک گرفتن؟

اگر صحبت میکنه ممکنه موقعش باشه

امتحان کن

پسر من 2سال و پنج ماهشه ، هنوز پوشکه

ازشیر بازشده ولی پستونک میخوره نمیدونم چیکارکنم

اره دیگه ،ازشیر و پوشک بازشدهکمی حرف میزنه ،جاییش دردکنه میگهازاین لحاظا اره خیلی بهترمیشه

ممنون خواهر امیدم همش به آیندس وگرنه اگر مثل الان بمونه که نابود میشم 

اگر صحبت میکنه ممکنه موقعش باشهامتحان کنپسر من 2سال و پنج ماهشه ، هنوز پوشکهازشیر بازشده ولی پستونک ...

حرف نمیزنه ولی منظورو کاملا متوجه میشه و با اشاره خوب منظور خودشو هم میرسونه، بچه منم پستونک داره و خیلی بهش وابستس ولی شیرخشک میخوذه

حرف نمیزنه ولی منظورو کاملا متوجه میشه و با اشاره خوب منظور خودشو هم میرسونه، بچه منم پستونک داره و ...

فک کنم زودباشه براش

براشروع ‌موقع ک پیپی کرده ،تو دسشویی بهش بگو مثلن پیف پیف بو میده،( علی) پی پی کرده 

دوسه روز بعدش پوشکش نکن چنباری‌ببرش‌دسشویی‌ببین متوجه میشه

پسرمن متوجه میشه نمیخاپ، تنبلیش میشه

بازمیره پوشک برمیداره میارع، 

الان ۲۲ ماهه هست زوده واسه از پوشک گرفتن؟

بله . اون هنوز درکی نداره که کی دستشویی داره بخواد بگه . بزار بزرگتر بشه . من دخترم الان نزدیک سه سالشه از پوشک گرفتم خیلی راحت شد دو روزه یاد گرفت .

پسرمو ۲۸ ماهگی گرفته بودم یکم طول کشید تا یاد بگیره . البته بچه ها با هم تفاوت دارن ولی هر چه سنش بیشتر میشه همکاریش هم بهتر میشه