2777
2789
عنوان

شوهرم غیر مستقیم گف بچه میخواد

1328 بازدید | 43 پست

چند روز بود شک داشتم نکنه باردارم بهش دیروز گفتم بی بی چک بگیر گف حالا باشه مگ چیه 

بعدم امروز ک منفی شد انگار ناراحت شد 

از وقتی برادرزاده اومده انگار یجوری هم دلش میخواد هم نه 

آخه قبلا ک صحبت کرده بودیم قرار بود یکی دوسال بعد عروسیمون صبر کنیم بعد الان تازه ۱۰ ماه هم از عروسیمون نگذشته 

‌ولی خب مثلا من هر موقع میگم بچه میخوام چیکار میگ پس من چی داره سنم میره بالا 

۳۳ سالشه من ۲۲ سالمه 

شما نظرتون چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب سنتون که خوبه. ولی برای اولی زودتر اقدام بشه بهتره. تازه اقدام کنی ممکنه تا همون یکسالم طول بکشه. ممکنه هم نه. اما بچه اول زودتر بیاد بهتره. البته شرایط هم مهم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با این اختلاف سنی مشکلی پیش نیومده تاحالا؟

نه اصلا ب نظرم بهترینه اتفاقا شاید باورت نشه تو این سه سال ک بفهمیم شاید ی بار اونم لفظی بحثمون شده وگرنه تاحالا دعوا و بحث دیگ ای نداشتیم 

آخه خیلی سنش بهش نمیاد هم اخلاقی هم ظاهری خیلی پایه و کودک درون زنده ای داره

نه اصلا ب نظرم بهترینه اتفاقا شاید باورت نشه تو این سه سال ک بفهمیم شاید ی بار اونم لفظی بحثمون شده ...

اها خیلی هم عالی خوشبخت باشین الهی

پس به آدمش بستگی داره

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
با این اختلاف سنی مشکلی پیش نیومده تاحالا؟

چرا باید پیش بیاد؟ من مامان بابام دقیقا ۱۰ سال مث ایشون اختلاف سنی دارن خداروشکر بهترین زندگی رو داشتن همیشه

مهم ادمشه 🥰😁

مال منم از این لفظا زیاد میادمحلش نمیدمهنوز سربازی نرفته چه بچه ای میخواد😂

۲ قلو بیاره ،یکم سنش بره بالا

فک کنم بتونه معافیت بگیره

شاید نقشه معافی چیده😅

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

واقعا توی دنیای واقعی هم انقد آدم بی فرهنگ داریم ک خودشونو نشون نمیدن؟؟؟همه حرف خاله خانباجیای اینجا:چرا بچه دار شدی؟چرا مادر خوبی نیستی؟چرا ازدواج کردی؟چرا اختلاف سنیتونن زیاده؟و هزارتا چرای بی ربط ب دیگران

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁