2777
2789

بله اولش ک تازه میخوان برات کد بیمه بزنن کپی هم لازمه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله اولش ک تازه میخوان برات کد بیمه بزنن کپی هم لازمه

یه سوال بپرسم فدات

من دوماه قبل عید رفتم مصاحبه

چون تحت تکفل پدرم هستم همه میگفتن اگه کسی برات بیمه رد کنه حقوق پدرت دیگه شاملت نمیشه بعدها

منم از ترس بیمه، تو فرمی که اون روز مصاحبه بم دادن اطلاعاتمو اشتباه زدم.نام کوچیک تاریخ تولد کدملی

بعد دوماه زنگ زدن گفتن بیااستخدامی

رفتم دیدم خیلی احتراممون میگیرن، حقوق هم برابر اداره کار میدن، از روز اول هم بیمه رد میشه ولی توضیح دادن که هرموقع از این کار بیای بیرون بیمه قبلیت وصل میشه

من نمیدونستم و از ترس اطلاعاتمو اشتباه دادم اون موقع( روز اول مصاحبه)

حالا بنظرت فرم جدید میارن بخاطر قرارداد و بیمه؟

یا از رو همون فرم اولیه میفرستن؟

بگم از ترس بیمه اشتباه نوشتم قبول میکنن یا بهم بی اعتماد میشن و میگن نیا؟!

بعد یه عمر کاری پیدا شد که حقوقش خوب باشه و احترام بمون بذارن

گند زدم😢

💔دل نشکنیم💔
یه سوال بپرسم فداتمن دوماه قبل عید رفتم مصاحبهچون تحت تکفل پدرم هستم همه میگفتن اگه کسی برات بیمه رد ...

آره اگه از کار بیای بیرون باز میتونی بیمه بابات بشی. بهشون بگو من فکر میکنم یه سری اطلاعاتم تو فرم بیمه اشتباه کردم لطفا یه فرم جدید بدین پر کنم. خودت بیمه بشی‌خیلی بهتره بیمه پدر فقط درمانیه. اون‌میتونی باهاش بازنشست بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید
یه سوال بپرسم فداتمن دوماه قبل عید رفتم مصاحبهچون تحت تکفل پدرم هستم همه میگفتن اگه کسی برات بیمه رد ...

قبلش یکم تحقیق میکردی خب.. چه اشتباه بزرگی کردی همه اطلاعاتتو اشتباه گفتی فک نکنم اعتماد کنن ولی مجبوری راستشو بگی دیگه

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من                                        که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا 💞

بنظرت بم بی اعتماد نمیشن؟😔

نه چرا بی اعتماد بشن.مهم حسن نیتت تو کاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
قبلش یکم تحقیق میکردی خب.. چه اشتباه بزرگی کردی همه اطلاعاتتو اشتباه گفتی فک نکنم اعتماد کنن ولی مجب ...

۳۵سالمه

تو تمام این سالا کلی شغل از دست دادم بخاطر ترس از بیمه

همه میگفتن بیمه به اسمت رد کنه کسی دیگه تمومه

خنگم دیگه

حالا خوبه خودم یه بار جداشدم

برگشتم بیمه پدرمم برگشت

عقلم کمه😔😭

💔دل نشکنیم💔