2777
2789
عنوان

تاپیکم تعطیل شد

345 بازدید | 47 پست

داشتم نظراتو میخوندم تعطیل شد ، واقعا مگه نمیشه بدون توهین و گزارش زدن با هم بحث کنیم مثلا آدمهای متمدنی هستیم 🙄 

موضوعی هم نبود که دعوا شه چون میشد خیلی محترمانه نظر بدیم ..

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بود 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
چی بود

الان بگم لابد اینم میترکه 😑

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

خوب شد دوباره تایپیک زدی در جواب اون کاربری که سخن امام علی رو اشتباه گفت که با زنان مشورت نکنید میگم

چرا مثل بنی اسراییل نقل قول میکنی و وقتی کامل به موضوع اشراف نداری چیزی نگو در زمان جاهلیت چون زنها رو از حقوق ذاتیشون محروم میکردند و زمینه ایی برای یاد گیری علم فن آوری نداشتنو  و اینکه خانمها همیشه سرشار از حس  محبت و احساسات هستن برای مشورت در همه زمینه ها مناسب نبودند مثلا تا چند سال پیش قاضی خانم نداشتیم ولی الان موضوع متفاوته و همونطور که حضرت علی فرمو دوند فرزند زمانه خود باش کما اینکه در همون زمان هم امام علی از حضرت زهرا مشورت میگرفتند و نمونه هاش تو تاریخ ثبت شده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
مردم ما بی جنبه ترین هستن خودمم بی جنبه ام 💔😔😂

😂😂

بیشتر ببینید

اخه زنه اومده میگه از دینه

مردای ایرانی که نماز نمیخونن و فحش اماما میدن دارن میگن و عملشون همینه که زن رو پایین تر میدونن

دین چه گناهی کرده

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید
اومدم تو اکانتم نظر جنجالی بدم بسته شد تاپیکت😁🤦🏻‍♀️

دیدی تاپیکمو ؟ چی نوشته بودن مگه نتونستم تا اخر بخونم

بیشتر ببینید