2777
2789
عنوان

گربه دست خواهرمو چنگ زده

322 بازدید | 29 پست

موقع غذا دادن به گربه دست خواهرمو چنگ زده ، امروز رفت انستیتو پاستور گفتن باید واکسن هاری بزنی، کلا ۳ دوز باید تزریق بشه ، دکتر گفته حتی اگه دستت رو لیس بزنه واکسن لازمه ، و البته با تکرار هر حادثه اینچنینی باید تمدید بشه واکسن ،البته گربه خونگی که واکسن هاری زده نه ، گربه خیابونی بوده 

چندتا تاپیک دیدم که شک داشتن باید واکسن بزنن یا نه گفتم شاید به درد کسی بخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جالبه دست خواهرم یه خراش خیلی سطحی بود ولی خوب باید جوانب احتیاط رو رعایت کرد دیگه

عزیزم لطفا تاپیک اخر منو بخون ...گفته بودی یکی از دوستات تهران حامی حیوانات ...ببین میتونه برای من کاری بکنه ...بهر حامی که زنگ میزنیم کمک نمیکنه تو شهرمون متاسفانه

سلام عزیز دلم ، این دوست من تهرانه

عزیزم حالا شما بهش بگو ببینه میتونه یه کمک بکنه برای درمان این کوچولو ....عمل شده با کمک بچه ها داریم پول جراحی و درمانشو جور میکنیم ...فاکتور م خواست بگو تو واتساپ براش بفرستم ...به خیلی از حامی حیوانات پیام دادیم متاسفانه کسی کمکش نکرد ...

سلام عزیز دلم ، این دوست من تهرانه

عزیزم ما شهرستانیم ....به دوستت بگو ببین میتونه تو تهران از این حامی حیوانات پیدا کنه که کمک کنن برای بهبودی این گربه من دارم به همه رو میندازم شاید کسی پیدا شد 

سلام عزیزم مادرتون چطور شدن مخچشون من مادرم نیازربه عمل داره خوب شدن؟ لطفا میش جواب بدین

سلام عزیز دلم ، بله خداروشکر حالشون خوبه ، خدا به مادرتون سلامتی بده انشاالله