2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم داستان زندگیم

702 بازدید | 16 پست

یسال پیش با  نوه خالم دوست شدم.. اصلا تو فاز ازدواجم نبودیم زیاد.. 

خالم از راهنمایی منو نشون کرده بود میگفت عروسم شی پنج تا از النگوهامو بهت میدم😂

خلاصه مهر عقد کردیم.. و من الان باردارم.. اونم دو قلو.. 

شوهرم دانشجو پزشکیه برنامه نویسم هست .. 

هرجا میرم غیرمستقیم به من میگن تو هیچی نیستی و از شوهرت پایین تری😑هی میگن چجوری شوهرتو مخ کردی خودت که هنوز دیپلمم نداری

بخدا خسته شدم دیگه

با این وضعیتت دارم درس میخونم ولی خیلی سخته..خستم از حرفایی ک شنیدم🥲

کوونشون سوخته تامام.. ول کن. بکو تا کور شود هر انکه نتواند دید عرضه داشتم انجام دادم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوقلوو؟ 

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
بیشتر ببینید

چرا بیخیال نمیشی 

شاید تو چون خودتو پایین تر میبینی اینجور حس میکنی ک منظورشون اینه، میگن تیکه رو بنداز صاحبش برمیداره

ولشون کن اهمیت نده 

اعتماد ب نفس داشته باش 

بنده خدا بچه هات اذیت میشن از غصه و حرص خوردن تو ، روحیاتت رو اونام تاثیر داره

خانکی شماده روزه متوجه بارداری شدی

دوقلو بودنو با چ دستگاهی متوجه شدی؟ 

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید

گلم تو ده روز چحوفهمیدی دوقلوعه

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید