2777
2789

یه جعبه کادو بردار داخلش یه جوراب بچه با پستونک بخر بذار یه پاکت شیرینم بگیر اول برین پیش خانواده یه نفرتون بگین مثلا سالگرد ازدواجتونه چند روز پیش دیدم اتفاقی گفتم یه احترامی بذاریم بعدم جعبه کادو رو بده بهشون بگو باز کنین ببینین میپسندین و اینگونه سوپراز میشن بعدشم باز بریم خانواده اون یکیتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خدا داره بهت ابجی یا داداش میده.دختر من چون منتظر بود و هر روز دعا میکرد اینجوری که گفتم خیلی خو ...

دقیقا وقتی بچه اول دوست داشته باشه و منتظر باشه باید یک خاطره قشنگ تو ذهنش ثبت کنی

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

دقیقا وقتی بچه اول دوست داشته باشه و منتظر باشه باید یک خاطره قشنگ تو ذهنش ثبت کنی

من اینطوری بهش گفتم و گفتم یه رازه بین من و تو.برای همین خیلی ذوق میکرد که یه راز میدونه و نباید به کسی بگه.برای اسم هم ازش مشورت گرفتیم.و اینکه با خودم میبردمش سونو تا نی نی ببینه.یا میرفتیم بیرون برای داداشش خرید میکرد

یه هدیه و یه نامه بذار کنار تختش بگو اینو کوچولو فرستاده گفته دارم میام پیشت. ترجیحا ماه هفتم به بعد ...

ممنونم عزیزم

پیشنهادت عالیه 

حتما انجامش میدم

40 سالمه متاهلم ولی خب بی ذوق نیستم برای تولد یه بچه خوشحال میشم و هر کاری ازم بربیاد براش میکنم

مرسی عزیزم

اینجا خوب اصلا باید یک سری همیشه بزنن تو ذوق آدم 

پسرم چند ساله حتی بارون میاد دعا میکنه چهار ساله منتظره دلم میخواد براش خاطره بشه 

من اینطوری بهش گفتم و گفتم یه رازه بین من و تو.برای همین خیلی ذوق میکرد که یه راز میدونه و نباید به ...

ای جانم 

خدا حفظش کنه

منم پسرم خیلی ذوق داره