2777
2789

ی برادرشوهر دارم‌بشدت از کارسنگین درمیره 

و با زبون بازی دنبال پوله 

اولش ک رفت بادران پول ملت رو گرفت واز این کارت های بادران خرید تهشم ک کلاه برداری بود چقدر بهش گفتم‌کلاه برداریه میگفت لنکروز میخرم میرم ترکیه و..‌خیالات دیگه 

نامزد شد با دوس دخترش پول عروسیشو نداشت  

شوهرم‌پول عروسیشو دادما توی خونه ۵۰ متری زندگی میکردیم 

مستاجر بودیم‌

ا رفته صرافی کارمیکنه  بخاطر اینکه مالیات نده  کارت صادرات من وخانوادشو  گرفته باهاش تبادل میکنه منم بعد از ۲سال با دعوا کارتمو ازش گرفتم‌

حالا این وسط شوهرم ی مرد بشدت زحمت کش ک دیسک کمرداره ومشکلات ستون فقرات داره  شوهرم‌پیمانکارآرماتوربندی هست تو این اواخر ک کارگرکم شده خودش مجبوره عملی کارکنه شده عین پوست استخون اعصاب نداره  

تمام‌پس اندازمون رو داده دست بردارشوهرم ک اونباهاش کارکنه اونم ریالییی 

فک کنید از ۳سال پیش ک پولمون رو داده دست داداشش چقدر ارزش پول اومده پایین 

ب شوهرم‌گفتم‌پولو بده دلار یا سکه بخرم حرفمو گوش نکرد داددست داداشش 

الان داداشش اومده تو داهاتی ک مردم آه دربساط ندارن ورزشگاه فوتسال زده چند میلیارد هزینشه 

شوهرمم خر کرد شریک شد 

الان افتادیم زیر بار قرض بدهی  

ب شوهرم‌میگم تو اون داهات مردم نون خوردن ندارن چطوری میخوان پول ورزش بدن درصورتی ک نردم خدرشون تو زمیناشون دارن کار عملی میکنن اما گوشش بدهکار نیس 

چ کارکنم 

آینده من وبچه هام چی میشه

الان شوهرم‌میگه دوتا داداش مجرد داره هزینه عروسیشون رو من میدم 

درصورتی ک اونا درس میخونن دست ب هیچ کاری نمیزنن 

انگار باباشونه چ کارکنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل شوهرته بنده خدا 

اونا که مجبورش نمیکنن شوهرت میتونه نده 

ولی چون شماها الویتش نیستین خرج اونا میکنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهرمو خر میکنن

خب شوهرت نباید خر بشه

خریت که چند بار تکرار نمیکنن 

یه بار اتفاق میوفته ادم درس میگیره و نموم میسه 

اگر کسی به کارش ادامه بده و درس نگیره دیگه یعنی خودش میخواد که پشیشرفت نکنه 

این وسط تو‌فقط میتونی راهنماییش کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من میتونم‌چ کارکنم اینم قیدشون رو بزنه

شوهر من درسته اینطوری بود ولی از طرفیم خیلی زن دوسته من چون سنم کم بود بی زبون بودم ولی اونا نه اینژوری شد که شوهرم خودش همه چیو با چشاش دید دیگه ولشون کرد الان هزاریم بخوان نمیده