2777
2789
عنوان

قرص ضد اضطراب خوردی تا حالا

80 بازدید | 9 پست

نتیجه چی شد؟ 

به نظرتون تاثیر داره؟

من از شدت استرس زندگیم مختل شده می‌خوام برم دکتر ولی میترسم عادت کنم 

شما چه قرصی خوردین؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید

اره خوردم آروم شدم ،چند روز خوردم ،وتقعا خوب بود

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

آره واقعا تاثیر داره و خوبه

من تپش قلب دارم آروم میشم

ولی بدون مشورت دکتر هیچ قرصی نخور

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه بار برای استرس رفتم دکتر عمومی یه پروپرانول داد برای کاهش ضربان قلب یه سری قرص برای معده داد که دل آشوبه موقع استرس رو از بین ببره فایده نداشت فقط پروپرانوله خوب بود اونم بعدش بدجوری خابم میگرفت نخوردم دیگه یه سری نروکسین قرص گیاهیه برای اضطراب و افسردگی اونو بدون نسخه خوردم یه دوره اونم تاثیر نداشت به نظرم استرس و اضطراب باید از منشاش حل بشه 

من یه بار برای استرس رفتم دکتر عمومی یه پروپرانول داد برای کاهش ضربان قلب یه سری قرص برای معده داد ک ...

اره کاش میشد از خونمون برم یا از این شهر خراب شده برم به خدا دیگه خوب میشدم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
خواهر شوهرم یه دوره خورد خیلییی راضی بود ولی قطع کرد لازم نیست همیشه بخوریتپش قلب داشت اعصاب نداشت و ...

خدارو شکر 

الهی همیشه خوب باشه 

خیلی درد بدیه هیچ کس هم آدمو درک نمی کنه

بیشتر ببینید