2777
2789
عنوان

یه بازی خوب واسه گوشیه آیفون 1️⃣5️⃣ بگید حوصلم سر رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 118 پست
مطمئن هستی آیفون پونزدهت آیفون پونزدهه؟

نمی‌دونم پانزده هستش 15

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم پانزده هستش 15

آیفون ۱۵ ساده ؟

اپلشو چقدر گاز زدن واست 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
حیف شد اگه آیفون ۱۶ داشتی بازیای نابی بهت پیشنهاد میدادم 😔

ای باباااااا خب عیب ندارع الان میگم شوشو برام شونزده بخره 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بیشتر ببینید
آیفون ۱۵ ساده ؟اپلشو چقدر گاز زدن واست

🤣🤣🤣🤣

نه پانزده با سیب کامل تازه گازم نزده کسی

بیشتر ببینید
شوهر من ۱۶ داره دق بخور🤣🤣🤣خودمم ۱۳ دارم اینقدر خوبه باورت نمیشه

😭😭

الان میگم شوهرم میخوره چی فکر کردی به من پز میدی ؟

می‌گم آیفون 18 بخره 🤣

بیشتر ببینید
فقط عکس اینطوری نمی تونیم درست بفهمیم که آیففففوووون ۱۵دارید

منم آیفون 20 هم دارم لو نمی‌دم 

بیشتر ببینید
😭😭الان میگم شوهرم میخوره چی فکر کردی به من پز میدی ؟می‌گم آیفون 18 بخره 🤣

هنوز که نداری دققققققققق دقققققق 🤣🤣🤣

ی کیفیتی داره دققققق دقققق🤣🤣🤣🤣

زندگی زیباست..🩷✨️

🤣🤣🤣🤣نه پانزده با سیب کامل تازه گازم نزده کسی

بهت انداختن پانزده اصلیو خود صاحب شرکت گاز میزنه تفشم روشه

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
واسه ایفون 1️⃣5️⃣ کلش اف کلنز خوبهواسه ایفون 1️⃣5️⃣ خیلی بازیا اوکیهکلا ایفون1️⃣5️⃣ گوشی خوبیهخوبه ک ...

اره عالیه 1️⃣5️⃣ خیلی راضیم از 1️⃣5️⃣

بیشتر ببینید
چقدر فروتن این حجم از فروتنی چطوری تو یه آدم جمع شده

اره خب می‌گم شاید کسی اینجا نداشته باشه حسرت بخوره 😂

بیشتر ببینید