2777
2789
خنده داره؟؟

به تاپیک تو نخندیدم به اون خندیدم ک گفت امریکا و اسراییل واسه ما یه پشه اند

خب دورت بگردم تکلیف شما الان مشخصه

حتی عذرخواهی هم کرد نبخشش و کات کن برای همیشه

اگه دوستت داشت و ارزشی داشتی مطمئن باش چنین حرفی نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شوخی مصداق همون تیر خلاصه

برا من اون آدم میمیره دیگه تو روش نگاه نمی کنم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

واقعا مگه چقدر درآمد دارن؟ این کارا آخرش مریضی هست و رسوایی

یبار صرفا واسه کنجکاوی از یکیشون پرسیدم میگفت رابطه ساعتی ۱ میلیون توی ماشین

توی خونه ۱.۵ میلیون

شب خواب شبی ۵ میلیون

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
به تاپیک تو نخندیدم به اون خندیدم ک گفت امریکا و اسراییل واسه ما یه پشه اندخب دورت بگردم تکلیف شما ا ...

اوهوم درست میگی 

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را

عادیه 

چون پسرا به دخترایی که دوست دختر هستن 

به چشم دختر خراب نگاه می کنن 

برا همینه که از هر ۱۰ تا پسر فقط ۳ تاشون 

با دوست دخترشون ازدواج می کنن 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

بیشتر ببینید
روی تو غیرت نداره براش یه تفریحی صدسالم نمیاد خواستگاریت

ممکنه ایدزی هم باشه 

یا کاکولد باشه 

اینجور مردا بعد ازدواج زنشون رو مجبور میکنن با دوستشون بخوابه و تماشا میکنن

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

😐😐😐😐😐 حالت خوبه ؟!

چ ربطی داره

پیشنهاد که نداده 

مثه اینه که بگی تالیسمان شده فلان میلیارد

یعنی بخرش؟

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید