که چون ما طلا خریدیم یا چون میخوایم بفروشیم ارزون شد
الان دوست داشتید چون شما طلا خریدید هی بره بالا مردم اذیت شن؟
من خودمم خریدم همه کمو بیش خریدن ولی من حاضرم بازم سرمایمو بدم طلا اگه ارزون میشه ضرر کنم ولی مردم راحت باشند
پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا... امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍
اصلا دلم نمیسوزه براشون،مگه اونا دلشون برای ما میسوزه که دم به دقیقه دعا میکنن طلا بره بالا چرا؟چون فقط خودشون سود کنن و براشون مهم نیست مردم ممکنه بدبخت شن.
هیچوقت اونقدری پایین نمیاد که کسی ضرر کنهبیخود خودتونو درگیر این چیزا نکنین
والا چون دوتومن ارزون شده خیلیا خودشونو دارن میکشن
پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا... امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
امیدوارم همه به این درک برسن و تا یکم میاد پایین تو دل مردمو خالی نکنن که نترسید تا فلان ماه اینقدر میشه
والا چون دوتومن ارزون شده خیلیا خودشونو دارن میکشن
دوباره میره بالا
شما تا حالا دیدی طلا و دلار جوری بیاد پایین که کسی ضرر کنه ؟
این چیزا مقطعیه
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
منکه نه طلاخریدم نه قصد فروش داشتم نه نه البته قصد خرید ولی فکرمیکنم بیشترشون ازضرری که کردن ناراحتن نه ازتوافق وپایین اومدن قیمت کلاناراحتن که چراخریدن پولشون ازبین رفت که البته خب ناراحتیشون قابل درک،غصه ی پولشونو میخورن وگرنه راضی به ضرربقیه نیستن ،کمترکسیه که واقعا ازدرست شدن شرایط وثبات شرایط کشورناراحت بشه
طلا اگر بالا بمونه فقط طلا که نیست بقیه چیزها هم همون قدر میرند بالا و تورم همیشگی که داریم در تک تک چیزها نمود پیدا می کنه پس با داشتن دو تیکه طلا چندان سودی نکردیم بلکه در یک سراشیبی تند اولش کمی کندتریم بعد به بقیه در سقوط می پیوندیم