2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من استفاده کردم.

والا با اینکه از جوراب ردش کردم.زدم به سرم.

تو حمام اصلا از رو سرم خوب پاک نشد.

بعد حمام موهام مثل چسب بهم چسبیده بودن.

دیگه هم نزدم.

تو ضد ریزش ها اب پیاز/ ترکیب اب سیب زمینی و زرده ی تخم مرغ/ عصاره ی حنا

ضد ریزش خوبی بودن.

من حتی با رزماری(چه به فرم هیدروسل یا روغن یا جوشونده ش )ریزشم بیشتر میشد

من استفاده کردم.والا با اینکه از جوراب ردش کردم.زدم به سرم.تو حمام اصلا از رو سرم خوب پاک نشد.بعد حم ...

اگر با رزماری بیشتر شده بخاطر رزماری نیست طبع سرت گرمه باید رزماری رو تو با دم اسب قاطی کنی یک قاشق رزماری یک قاشق سر پر دم اسب با یک لیوان آب 

اگر با رزماری بیشتر شده بخاطر رزماری نیست طبع سرت گرمه باید رزماری رو تو با دم اسب قاطی کنی یک قاشق ...

ای مااااادر

من کلکسیون تجربه ام.

با دم اسب هم قاطی کردم بازم ریزشم بیشتر شد.

یک تاپیک ریزش مو هست(واسه کاربر رونیکا- سال ۹۲تاپیک زد)من تو اون تاپیک بودم.

کاربر لیا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/322090/خانم-هایی-که-ریزش-مو-دارن-بیان2?page=451

عزیزم یه سوال این تاپیک خیلی زیاده همون تاپیکی هست که آب سبزی شنبلیله می گرفتن یا محلول شیوانا تو این تاپیک بیشتر از چی برای ریزش مو راضی بودن ؟

نه.خالی نزدم با زرده ی تخم مرغ قاطی کردم.زدم.تو بارداری دومم خیلیییی ریزش وحشیانه داشتم.فقط هم با هم ...

عزیزم بین این سه تا ترکیب کدوم از همه بهتر بود همون بار اول دوم نتیجه دیدین