خودم دوست داشتم دندون مادرم ایمپلنت نیاز داره درستش کنم پوستشم لیزر میکردم بعد یه خونه خیلی شیک گرون تو یه جای خوب براش میخریدم با تمام وسایل اخ چقدر پول خوبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗، ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮
هرکاری که این پولدارای معروف انجام میدن از خیریه گرفته تا عشقو حال
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗، ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮