2777
2789
عنوان

بینی بعد عملم گو ه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 33 پست
اره خب بیهوش میکنن

کار دکتره از نظر درد و تنفس خیلی خوبه 

وای بینیم مدلش افتضاح شدهههه ، یعنی میخام سرمو بکوبونم تو دیوار

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا قسم قبول دارمسه بعدازظهر و خیلی دیر اومد و نزدیک چهار و پنج تا عمل داشت و همه رو از سر باز کرد ...

دقیقا چند سالیه همینه تو این کشور بی در و پیکر هم جایی پیدا نمیشه حق اینارو گذاشت کف دستشون یعنی چی که هر غلطی دلشون بخواد می‌کنند پولشون می‌گیرند خوب وقت نمی‌گذارند ویزیت کنند یا عمل کنند  به والله این درآمدشون از حرام هم حرامتره 

باید به پزشک ها سخت گیری بشه تا با اشتباه های زیاد شماره نظام پزشکیشون باطل بشه تا فکر نکنند بازی با جان و جسم آدما سرگرمی نیست 

دقیقا دندانپزشک ها که راغون و افتضاح میری دندون درست کنی بدتر میزنند خرابش می‌کنند 

خدا همشون لعنت کنه که اینجوری با جون آدما بازی می‌کنند تیر نبینند الهی 

من انگار یه استخون این پایین پره بینیمه. جدا از تیغه وسط انگار هلال شده به سمت یکی از پره هام. 

بعد عمل که خیلی خون بالا آوردم.رفتار پرسنل اصلا خوب نبود خسته بودند اذیتم می‌کردند. دماغ خراب کرده. بعد عمل زیر لب بالایی کبود کبود بود انگار جای یه سیخ. الانم غذا زیر لثم گیر میکنه. خدا نگذره ازشون

دقیقا چند سالیه همینه تو این کشور بی در و پیکر هم جایی پیدا نمیشه حق اینارو گذاشت کف دستشون یعنی چی ...

من دندونپزشک رفتم ، مردم ببهه بهه چهچه میکردن 

دندون سالمم رو میخاست جراحی کنه و ایمپلنت کنه ، الکی میگفت پر چرکه بعد پیش یک دکتر دیگه رفتم عصب کشیش کرد 

من دندونپزشک سادیسمی زیاد دیدم ، دکتراشمم همینن 

من که میگم یکجایی همین پولا از دستشون میره و نمیفهمن

من انگار یه استخون این پایین پره بینیمه. جدا از تیغه وسط انگار هلال شده به سمت یکی از پره هام. بعد ع ...

نه دکتر من جراح حلق و بینی بود 

درد اصلا نداشت و تنفس هم عالی ولی از کارش راضی نیستم 

بینیم سوراخ هاش رو اصلا دست نزده ، غثدو تار غار رو ب بالا ، بینی کلا کج ، افتضاح شده

من دندان هام از بعد عمل درگیر شده. دندان های جلوم یکیش بیشتر خیلی درد داره

شاید قبلا خراب بوده یا حساس شده احتمالا

نه دکتر من جراح حلق و بینی بود درد اصلا نداشت و تنفس هم عالی ولی از کارش راضی نیستم بینیم سوراخ هاش ...

مال منم خیر سرش فوق تخصص و حلق و بینی ولی حلالش نمیکنم. منو که تازه گفت من فقط زیباییتو عمل کردم. پلیپاتو دست نمیزنم. تو برا زیبایی اومدی. تیغت صاف بشه تتفست خوب میشه. پشت نوکش رفته تو

شاید قبلا خراب بوده یا حساس شده احتمالا

نمیدونم والا. حتما باید برم عکس بگیرم. آخه عملم نزدیک سه چهار ساعت طول کشیده وسطشم چند بار هی اومدن به مامانم گفتن دخترت بیماری قلبی یا مشکلی که نداره و رفتن

مال منم خیر سرش فوق تخصص و حلق و بینی ولی حلالش نمیکنم. منو که تازه گفت من فقط زیباییتو عمل کردم. پل ...

من اصلا روم نمیشه بگم عمل کردم ، یکطرفههه تیزززززز 

تمام رخ کجججج

امروز رفتم جلو آینه حالم بد شد

عزیزم تا یکسال دماغ هی تعقیر مسکنه بیای داد بزنی و فلان میبینی دو برابر شده بای حداقل چند ماه صبر ونی نهتیت بری ترمیم تازه اگ میبینی فرم ندارا ماساژم برو خوبه و دکتر چسبت حتما حرفه ای باشه این چسبه خیلی تاثیر داره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
من اصلا روم نمیشه بگم عمل کردم ، یکطرفههه تیزززززز تمام رخ کججججامروز رفتم جلو آینه حالم بد شد

اون که مال منم اولش کج بود ورم بخوابه صاف میشه. منم اول خیلی کج میزد کم کم بهتر شد.