2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم

46 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر  

من چند وقتی میشه که یه دختری رو میشناسم

مشتری مغازه مون هست بعد از چندین بار که دیدمش 

دیگه روانیش شدم هر لحظه به فکرش هستم 

به هزار بدبختی شماره شو پیدا کردم به نظرتون چطوری بهش بگم دوستش دارم حاضرم جواب نه رو بشنوم ولی از این فکر بیام بیرون

تا عمر دارم جز خودش کسی رو دوست ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیام بده بگو توپم افتاده تو پی وی شما عایا😂🤣😅😭

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

یا پیام بده بگو شما دزدی میخوام ب پلیس گزارش بدم؟ بعد گف چی دزدیم بگو قلبمو😅😅🤣🤣🤣🤣😅😅

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

یا پیام بده بگو چشم هایت اغاز بدبختی های من بود😭😅🤣

یا بگو ببخشید شماره بدم‌پاره کنی😅😅🤣🤣

بازم‌بگم یا بسه