یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
در عجبم همه سریع گفتن طلا،طلا برا کوتاه مدت اصلا خوب نیست چون کارمزد داره همین امروز بخری فردا بخایی بفروشی اگر قیمت پایینم نیومده باشه ضرر کردی مگه اینکه بخایی یه مدت نگهداری
قانون اینه همه چی رو یهو خیلی گرون میکنن بعد یکم میارن پایین بعد مجدد دوبرابر میبرن بالا.در کل چند برابر میره بالا.طلا مولاه مدت ممکنه سود نکنی ولی طولانی مدت سوده.من اسفند 1401 مث الان یهو خیلی کشید بالا.خریدم 2812000تومان گرمی.بغد اومد پایین تا 2300000تومان.همه بهم حرف زدن.خصوصا وام گرفته بودم.فقط مامانم و آبجیم دلداری دادم گفتن میره بالا.نره بالا هم تو گرفتی استفاده کتی پس عشقش کن...
❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹