2777
2789
عنوان

خانم های که بچه زیر پنج سال دارید

60 بازدید | 9 پست

پسرم3ونیم ساله هست روزی دو ساعت بیرون میبرمش اما بازم تو خونه حوصله اش سرمیره چه بازی هاوسرگرمی پیشنهاد میکنید

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=378517980]دختر من تو خونه تنهاس زیادم بیرون نمیبریمش براش خمیر بازی گرفتم و کارتن مورد علاقشو میزارم میبینه[/QUOپسرمنم کارتون دوست داره اما میترسم ضررداشته باشه کارتون دیدن رزیاد

یه بچه دیگه بیار آنقدر در طول روز با هم دعوا می کنند و همدیگه رو کتک می زنند  که دیگه خوصله اشون سر نمی ره 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

عزیزم پازل بخر باهاش درست کناینجوری هم فکر میکنه رو حل مسئله کمکش میکنه هم سرگرم میشه هم بازیه

هرکاری میکنم درکی از پازل ندارد😥

یه بچه دیگه بیار آنقدر در طول روز با هم دعوا می کنند و همدیگه رو کتک می زنند که دیگه خوصله اشون سر ...

خیلی بهش فکر میکنم اماازیه طرف میگم گناه داره نمیتونم دیگه برایش وقت بزارم از طرفی باز میگم تنهاست گناه داره😁

هرکاری میکنم درکی از پازل ندارد😥

دیگه یه پیشنهاد بود 

من واسه دخترم میخرم باهاش درست میکنم

و دفتر رنگ امیزی 

الان قشنگ خودش درست میکنه 

رنگ امیزیشم خوب شده 

بیین رو چیا علاقه داره همون کارو بکن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی بهش فکر میکنم اماازیه طرف میگم گناه داره نمیتونم دیگه برایش وقت بزارم از طرفی باز میگم تنهاست گ ...

به جاش خودت ضعف اعصاب می گیری 😂

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "