2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه بذارید همه چیو درباره دعا نویس ها بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 7710 بازدید | 268 پست
دوست پدرم فرهنگی باز نشسته هستن کتاب های پدرش رو داره من هرسری پیشش سرکتاب باز می کنم بعدش مشکلم حل ...

تو رو خدا از این بنده خدا بخواه در منم سر کتاب باز کنه ببینه در این خانه ای که هستم چه مشکلی وجود داره 

بله، و بیشتر کسایی که خودشون دستی دستی با اشتباهات کاری کردن بهشون تسلط پیدا کنن به این مشکل دچار می ...

میشه خصوصی پیام بدین بهتر صحبت کنیم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من بده لطفاً شمارشو

مال حدود ۱۰ ۸ سال پیش هست ، شمارش ۴ سال خاموش بود الان روشن شده نمیدونم خودشه یا نه 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

اشنامون دعانویس قرانیه

موکل نداره

دعاهاشم تاثیر گذاره

کسی ک موکل داره

اهل طلسم ایناست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

واقعا اینجور چیزا وجود داره زندگی منو سیاه کرده بودن هر روز پشت سر هم بدبختی برام میومد تا آشنامون بهم گفت که یک سر برو پیش دعانویس منم رفتم چند روز بیشتر طول نکشید که ورق برگشت و خودم با وجودم احساس کردم که اون سیاهی‌ها برطرف شدند البته قبلاً هم به دعانویس‌های زیادی مراجعه کردم اما نتیجه نگرفته بودم ولی این یکی واقعاً نتیجه داد و خدا پشت و پناهش باشه  دعانویس باید کار بلد باشه هرچی سابقه‌اش بیشتر باشه بهتر دعاش اثر می‌کنه برای من که چند روزه اثر کرد اگه کسی واقعاً گرفتاره به من درخواست بده راهنماییش کنم

بهترین و قوی‌ترین دعانویس ایران استاد حاج آقا براتی هستند حتی دعانویسای دیگه که به نتیجه نمی‌رسن میان از ایشون کمک می‌گیرند ایشون کاراش رد خور نداره و ۱۰۰ درصدی انجام میشه 

اگه کسی مشکلی داشت آیدیشو می‌ذارم بهش پیام بده در تلگرام: 

@keysheyi

آیا دعا و طلسم واقعیه؟ بله واقعی اما تاثیرگذاریش بستگی به اعتقاد شما داره، اگر ترسو باشید و کثیف باش ...

سلام

وقت بخیر

فرمودین یس و جن و بقره و چهارقل پخش کنم خونه خودم نیست رفتم خونه مامانم تو اتاق خواهرم پخش کردم

حس میکنم خواهربرادرم ترک نماز کردن و اعتقاداتشون عوض سده کسی دعاشون کرده اخه خونشونم پر مورچه شده

خواهربرادرم با اون یکی برادرم دشمن شدید شدن قهرن من موندم وسطشون

خواهرم پست کنکوره میگه دیگه انگیزه درس ندارم

چکارکنم دیگه؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
سلاموقت بخیرفرمودین یس و جن و بقره و چهارقل پخش کنم خونه خودم نیست رفتم خونه مامانم تو اتاق خواهرم پ ...

این اتفاقا نشونه رفع شدن طلسمه چون اون موجودات مقاومت نشون میدن عزیزم. مداومت نشون بدید حتما و دلسرد نشید