2777
2789
یه سرم مو میخام. یه جا زده ۳۵۰ یه جا زده ۵۰۰میگم نکنه اون ک ارزونه فیکه

با سلام واسطه هست. یعنی مغازه ها رو بهت معرفی می‌کنه خودت انتخاب کنی از کدوم بگیری 

نظرات رو حتما بخون و خرید کن ولی از روی قیمت قضاوت نکن

مرسی عزیزم

بگو عکس محصول بفرس بعد تو گوگل سرچ کن  تفاوت اصل فرع این محصول ببین چیزی میاره یا بگو فیک باشه مرجوعش میکنما قبل باز کردنشم اصالتش چک کن بعد باز کن 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسلام خیلی خوبه میتونی با فروشنده راحت حرف بزنی و مطمئنهاگه هم فیگ باشه راحت میتونی ب پشتیانش اطلاع ...

من میخام از شیراز سفارش بدم واسه تهران

مثلا سرم مو رو زده ۳۵۰

جای دیگه ۵۰۰

از فروشنده چی بپرسم اگ بگم اصله خب میگه آره

چی بود

کرم پودر 

ریمل ادکلن وخیلی چیزای دیگ 

کلیم پول دادم پیگیری هم نکردن درست حسابی بسته بندی نکردن 

ولی از داروخونه اسنپ یا فروشگاه اسنپ اسپرکس سفارش میدم یه ساعته میارن 

من میخام از شیراز سفارش بدم واسه تهرانمثلا سرم مو رو زده ۳۵۰جای دیگه ۵۰۰از فروشنده چی بپرسم اگ بگم ا ...

نظراتو بخون قیمتشو از توی ترب درار ببین چجوره

چ مارکیه؟

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

ترب ارزون تر زده. ب نظرت از ترب سفارش بدم یا با سلام

من خودم زیاد از ترب خرید کردم راضی بودم 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕