چرا انقدر همه چی گرون شده ،دندونم شکست رفتم قیمت روکش و پر کردن رو پرسیدم یه چیزی حدود ۸میلیون در میاد واسه یه دندون فقط ،رفتم باشگاه بدنسازی اسم بپرسم افسرده شدم از بس تو خونه نشستم گفت ماهی ۸۹۰ یا همون ۹۰۰ ،وای همش دارم دو دوتا چهارتا میکنم که پول از کجا جور کنم واسه دندونم چرا زندگیا اینطوری شده؟دخل و خرج اصلا باهم نمیخونه اینجوری که تمام عمر و جوونیمون با استرس و نگرانی میگذره وای خدایا مسئولین هم که هیچی فقط نمیان تو رسانه ها اعلام کنند مردم به چپمون ،شما چیکار میکنید با این گرونی؟
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خدا لعنتشون کنه ،فقط میتونم همینو بگم ،بقیه کشور ها همه مردم شاد و سرزنده دارن اونوقت ایران سومین کش ...
آره واقعا همینه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
حتی موقع ارزونیا بابام با اینکه پول داشت ولی ما رو تو شرایط سختی میذاشت
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
آخه همون موقعش هم که همه چی ارزون بود بابام با اینکه پول داشت ولی ما رو تو شرایط سخت مالی میذاشت
بخاطر همین کارای اینا برام تعجبی نداره، وقتی پدرمم اینجوری بود