هم یکی هزینه هاش به اون وابسته هم یه بچه نوزاد هم دارم 🥴🥴🥴
هزینه هم واقعا زیاده
ولی چاره ای نیست توحیهش کن خدای نکرده الان هزینه آموزش نکنی بعدا پشیمون میشی و دیگه راه برگشتی نیست
خیلی
شلوغ نکن با یکی شروع کن
نوزاد هم که خوب الان هواخوبه تو کالسکه بزار ببر بیار
خودتم پیاده روی میکنی
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی تابستون خصوصی میفرستادم فک کنم ۱۰۰بود حلسه ای
کلاس عمومی پیدانکردم بفرستم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
پسر من الان تقریبا ۱۳ سالشه از روز تولد ۱۰ سالگیش میرهکامپیوتر و آموزش میدن ولی مشکل مدرک هست که ز ...
خوب حالا زیر ۱۲سال مدرک هم بگیره به کاریش نمیاد که مهم آموزش هست
چهچیرایی یادگرفته؟