2777
2789
عنوان

پسرم بیدار شده غذا میخواد چی بهش بدم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 83 پست
بعد از اینکه شیر خورد اب تو دهنش بزنه اگه میخوابه و حوصلش نمیشه اب ببرین کمی بخورهچون شیر کمی چربی د ...

وای مرسی گلم ممنونم ازتوصیت الهی خیر ببینی پسرم گاهی میگه گلوم درده واینکه مرتب من شب وصبح یه لیوان بهش میدم یعنی احتمال داره مال شیرباشه؟

شوهرش ناجور نیست . فقط هفته ای دوبار میاد خونه که باوجود بچه ها همینم خوبه .ما اطرافمون داریم کسانی ...

درسته

من از-شرایط اسی اگاه نیستم.

اگ دلیلش برا طلاق و همین بود ک گفتید . ب نظز منم  درست نیست‌

طلاق فقط برای ادم ناجور. اونم بعد تلاش  برای اصلاح و عدم نتیجه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای مرسی گلم ممنونم ازتوصیت الهی خیر ببینی پسرم گاهی میگه گلوم درده واینکه مرتب من شب وصبح یه لیوان ...

اره احتمال داره

روشی که گفتم انجام بدین اگه خوب شد که احتمال زیاد براهمین شیر بوده 

اگه خوب نشد چک کنین یوقت عفونت لوزه ای چیزی نباشه 

وای مرسی گلم ممنونم ازتوصیت الهی خیر ببینی پسرم گاهی میگه گلوم درده واینکه مرتب من شب وصبح یه لیوان ...

البته سعی کنین زیاد بهش ندین

بنظرم روزی یه لیوان کافیه

چون کسانی که زیاد لبنیات مصرف کنن خارپاشنه  اذیتشون میکنه و راه رفتن سختشون میشه گاهی یه پا گاهی هم هردوتا پا

اگه شیرگاو محلی هست که خوبه ولی اگه پاستوریزه ست سعی کنین همیشگی نخوره چون میگن باعث پوکی استخوان و قند خون میشه دیگه راست و دروغش نمیدونم میگن یه دکتری به یه بچه علت همین مشکلشو زیاد خوردن شیر پاستوریزه گفته

شوهرش ناجور نیست . فقط هفته ای دوبار میاد خونه که باوجود بچه ها همینم خوبه .ما اطرافمون داریم کسانی ...

شما میدونی خیانت نکرده؟اعتیاد نداره؟دست بزن نداره؟

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

شاغلی؟ چطوری میخوای نگهشون داری خودت میتونی یا نه؟ واقعا خیلی پر دل و جرعتی

آخر هفته‌ها میرم سرکار😃اونم هروقت عشقم بکشه اما خب بعد جدایی باید بیشتر کار کنم

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻