2777
2789

دوبار ازدواج کردم هر دوبار زتدگیم .....

ازدواج اولم شوهرم اعتیاد پیدا کرد و کارتن خواب شد....

ازدواج دومم بهم خیانت کرد عوضی

تو زندگی نه پول برام مهم بوده نه چیز دیگه ای

فقط گفتم همسرم‌ دوستم داشته باشه میسازم با دارو ندارش 

این عوضیم خیانت کرد بهم 

حالم واقعا بده 

شاید ارامش سهم من نیست تو این زندگی

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید چون وقتی ازدواج کردی هنوز ۲۰ سالت هم نبوده 😐 ۲۵ سالته دوبار تجربه بد داشتی 🥲 بعضی وقتا مشکل از بخت ما نیست...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شاید چون وقتی ازدواج کردی هنوز ۲۰ سالت هم نبوده 😐 ۲۵ سالته دوبار تجربه بد داشتی 🥲 بعضی وقتا مشکل ا ...

ما ک داخل شرایط ایشون نبودیم شاید شرایط اینجور بوده ک زود ازدواج کنه ب هر حال کسی ک از اولی زخم میخوره من بودم دیگه ازدواج نمی‌کردم اگر ازدواج میکردم سالم بودن طرف و شغل ثابت و درآمد خوب طرف برام مهم تر بود تا عشق و عاشقی چون مردا عشق براشون ی شبه فردا دنبال کیس جدیدا ب جا عشق شعور خانوادگی طرف مهم تره

سر ازدواج دومت چ الویت های داشتی یعنی فقد دل خوش کردی ب دوست داشتن؟؟عزیز همه مردا خیانت میکنن اون او ...

گفتم خدا شناسه دین و ایمون داره ظلم نمیکنه بهم

ولی کشک بود .....

کلا این ادم غیر قابل پیشبینیه 

مدام بهم ضربه روحی میزنه به شیوه های مختلف

اطرافیانم برادرم داییام همه جونشونو میدن برای زنشون

این حتی...‌‌

ورود آقایون به تاپیکهام ممنوع 

خیانت کرد حالا میخواد دختره رو بگیره؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید