2777
2789
عنوان

برنج گرده به چه دردی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4634 بازدید | 70 پست

سلام عزیزم

روزت مبارک دوست خوبم

انشالله همیشه هم تو کارت هم زندگیت موفق و سربلند باشی😘😘

با آرزوی بهترین ها❤️❤️❤️

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمروزت مبارک دوست خوبمانشالله همیشه هم تو کارت هم زندگیت موفق و سربلند باشی😘😘با آرزوی بهتر ...

مرسی عزیزم دلم لطف داری

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
خانم دکتر مهربون روزتون مبااارک💞✨

مرسی عزیزم😍🥰

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه ها برام نه تنها طلا نگرفت بلکه یه ادکلن ارزون گرفت که اوایل دوستیمون میزدم😂 البته گفت ولنتاین میخواستم بهت بدم یه دسته گلم برای هر سه تامون گرفت. باباشم امروز برای ۲۴ ساعت مرخص شد اومد خونه

بیشتر ببینید
خب چنتا مناسبته شماهم کادو نگرفتی براش😂

اره و واقعا هم‌نمیشه ادم هی مرتب کادو بگیره به نظرم. همون سالگرد و تولد کافیه

بیشتر ببینید
بچه ها برام نه تنها طلا نگرفت بلکه یه ادکلن ارزون گرفت که اوایل دوستیمون میزدم😂 البته گفت ولنتاین م ...

ناراضی بودید از سلیقه طلاش دیگه نگرفت😂

ولی واقعا هر مناسبت هم نمیشه طلا گرفت بعد برای شما تنها هم نمیشد بگیره هزینش زیاد میشد😅اون برای زمانیه درسش تموم بشه آقای جراح

ولی مهم اینه به یادتون بوده مبارکتون باشه🤍✨

ناراضی بودید از سلیقه طلاش دیگه نگرفت😂ولی واقعا هر مناسبت هم نمیشه طلا گرفت بعد برای شما تنها هم نم ...

به روی خودم نیاوردم😂 تازه یه مهمونی رفتیم انداختمش🫠🥲

نه واقعا نمیشه این مناسبتا اصلی نیستن واقعا در حد اون ادکلنم من انتظار نداشتم، همون مناسبتای اصلی رو بگیره کافیه. تازه تولدمم نسبتا نزدیکه

اره سه نفریم یه چیزی برای من میگرفت برای بقیه هم باید میگرفت

بیشتر ببینید
به روی خودم نیاوردم😂 تازه یه مهمونی رفتیم انداختمش🫠🥲نه واقعا نمیشه این مناسبتا اصلی نیستن واقعا د ...

کارشون منطقی بوده

ماشالا مناسبتا زیاده😅🫠باید بفکر کادو تولدتون باشن

من بخاطر اینم شده فعلا ازدواج نمیکنم انتخاب کادو برام خیلی سخته😂

راستی شما لوگوها رو دادید بهشون؟

کارشون منطقی بودهماشالا مناسبتا زیاده😅🫠باید بفکر کادو تولدتون باشنمن بخاطر اینم شده فعلا ازدواج نم ...

اره تا دلت بخواد مناسبت هست😂

اره چند روز پیش دادم قرار شد باز کنه باهم درست کنیم فعلا فرصت نشده

بیشتر ببینید
نیمه منظورته؟

عکسش رو گذاشتم

بیشتر ببینید

حالا دارم میرم سرکار گفتم شیرینی ببرم بعد گفتم به من چه صاحب مطب بیاره نمیدونم

بیشتر ببینید