2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم دیگه بسه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10679 بازدید | 214 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش صبر کن بگو چیشده چراتو میتونیبخدا میتونی ادامه بدیسخته، پر از درده ولی ادما، ادمای سختی ان

دیگه نمیتونم تحمل کنم خستمم

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

خودکشی کنی که اون دنیا عذاب برا اینکارت بکشی؟!

مهم نیست برام

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه لحظه امیدوار شدم به زندگیم مرسیی⚘🙂

اره قشنگم باور کن برای خدا زیر و رو کردن زندگیت کار یه لحظس بهش اعتماد کن و تلاش کن مطمئنم زندگی بهت روی خوبی نشون میده❤️❤️‍🩹 

فکر کردی اون دنیا برات گذاشتنبیخیال دختر. هیچ کس برای کسی که مرده دل سوزی نمیکنه. نهایتا یه هفته سوژ ...

مهم نیست فقط میخوام خلاص شم

منم. ب فکر خودکشی امشوهرم میگفت 2تاقرصه میارم میخوری شب صبحش بیدار نمیشی بدون ذره ای دردخیلی دلم میخ ...

وا چه آدم بیخود و سمی هست شوهرت. بگو اول خودتو بکش بعد من از غم دوری تو خودکشی میکنم