2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم دیگه بسه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7182 بازدید | 213 پست
اره قشنگم باور کن برای خدا زیر و رو کردن زندگیت کار یه لحظس بهش اعتماد کن و تلاش کن مطمئنم زندگی بهت ...

کاشکی ۱۷ سالمه ها ولی چند ساله حالم بده 

افسردگی گرفتم موهام ریخته اضافه وزن گرفتم بچه درسخون بودم از درس فاصله گرفتم الان تمام سعی مو دارم میکنم دوباره درسخون شم چون تنها امیدمه🙂دعام کن خدا دوباره برام بخواد وگرنه وضعم از استارتر بدتره

خدانگهدار تا 13تیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه نلاش منکلی راه می تونی بسازی براشصبر و تلاش. اینجوری اگ بری. کلی زندگی و از بین میبریاینجو ...

دیگه رسیدم ته خط دیگه بغض ک هیچی روحم درد میکنه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

منم. ب فکر خودکشی امشوهرم میگفت 2تاقرصه میارم میخوری شب صبحش بیدار نمیشی بدون ذره ای دردخیلی دلم میخ ...

چرا انقدر ضعیفی؟ 

بهتون اینطور چیزی گفتن شما برخورد نکردین؟

قوی باش خانوم. 

این متنی که نوشتی وویس یه دختر قبل خود کوشی بود حدود ۸ سال پیش اومد بیرون 

واقعا ناراحتی یا میخوای زجرمون بدی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
سنم کمه هه راس میگی بچم پس تا بچم خلاص شم بزرگ شم تحمل دردای بزرگ تر رو ندارم

چه دردی داری الان؟ فقط یک نصیحتی بهت دارم با امیدوار بودن تو زندگی و پیشرفت کردن ضد حال بزن به دیگران نه با گرفتن جون عزیزی که خدا بهت داده. اگر آوازه پیشرفتت تو زندگی به گوش دیگران برسه همچین میسوزن و غبطه میخورن. که با مردنت فقط خوشحالشون میکنی یا پیش خودشون میگن چه آدم ضعیفی بود به خودشم رحم نکرد. 

چرا امشب همه دارن خودکشی میکنن😭این چهارمی یا پنجمین تاپیکیه ک فقط وقتی انلاین بودم دیدم بسه دیگهههن ...

شاید ادما ها خیلی نامرد شدن ک هیچ کس تحمل نداره تو این دنیا باشه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

عزیزم به بعدش فکر کردی؟بعدش جز عذاب بیشتر هیچی نیست.

مهم نیست 

چی شده ؟

هیچی 

منم. ب فکر خودکشی امشوهرم میگفت 2تاقرصه میارم میخوری شب صبحش بیدار نمیشی بدون ذره ای دردخیلی دلم میخ ...

خیلی نگران دردنکشیدن شماست یه فکری به حال حال بد الانتون بکنه! آخه این چه فکریه با هم کردید؟ برید مشاوره انشاءالله مشکلاتتون حل بشه.

دیگه رسیدم ته خط دیگه بغض ک هیچی روحم درد میکنه

درک میکنم عزیزم میدونم 

همه ما ادما تجربش میکنیم

درد میاد که معنای بی درد یو بدونیم و قدرشو بفهمیم... 

قوی باش 

بهت قول میدم

قسم میخورم 

1 سال دیگ میگی خداروشکر خودمو نکشتم 

بچه همسایه ما 18 سالش بود بخاطر ی زن 31 ساله خودشو کشت، بنظرت اگ الان بود و میشد 25 سالش، دوباره اینکار و میکرد؟؟ 

ولی تو اون لحظه فکر میکرده درست ترین کاره

اما خانواذشو نابود کرد 

زندگیشو نابود کرد

اوو زن هم داره زندگیشو می‌کنه 

سلام عزیزم منم خیلی  وقت به ته خط رسیدم.ولی می دونم خودکشی فقط ادمو بدبخت می کنه.اولا خودت تا قیامت در عذاب هستی.مثلا اگر خودتو دار زده باشی.تو برزخ دایم دارت می زنند.اگه قرص خورده باشی دایم بهت قرص می دند.اگه رگتو زده باشی دایم رگتو می زنند.توبرنامه ی پس از زندگی شبکه چهار شنیدم.تجربه ادمهایی که خودکشی کردند وبرگشتند.دوما خانواده ات دیوونه می شند .

فکر بکر

برای مردن همیشه وقت هست، ولی بعد از مرگ راه بازگشتی نیست.

فکر کنید بعد از مرگ در حالی که هیچ راه برگشتی ندارید بفهمید که می شد همه چیز بهتر بشه ولی شما به خودتون فرصت ندادید! اون موقع دیگه حسرت خوردن فایده ای نداره.🌹🥲

عزیزم خودکشی راهش نیسزندگی انسان با مرگ جسم تموم شدنی نیس به والله قسمبیدار میشی توی یه عالم دیگه چش ...

فرقی نداره دیگه نمیتونم تحمل کنم این همه فشار رو خستم از ادما خستم از خانوادم خستم از حرفا