2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم دیگه بسه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6996 بازدید | 213 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده تو دیگه اینکارو نکن...

دیگه نمیتونم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

خواهش میکنم اینکارو نکنین

صبر کن درست میشه بالاخره

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

فک میکنی وقتی خودکشی کنی همه دردات و سختیا تموم میشه؟ 

نه تازه اون دنیا عذاب واقعی میاد سراغت 

جونی که خدا داده خودشم باید پس بگیره 

تو نمیتونی جونی که خدا داده رو هرموقع دلت خواست بگیری 

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞 همسر یه نظامیم😍👮 عاشق شهر •کرجم•♥️

به خودت بیا میدونم سخته میدونم بریدی اما خودکشی راه نجات نیست بدتر خودتو تو آتیش میندازی صبر کن بخدا ...

خستم دیگه حسی ندارم ب این دنیا ادما

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤