2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راجب خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 41 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخداقلبم مچاله شدبه صدنفرزنگ زدم حرف زدم تاسبک شمدیگه داشتم گریه میکردم

فقط بنویس همچنین 

رفتارش بی نهایت زشت بوده حقم داشتی ناراحت بشی ولی دفعه دیکه تو این موقعیت قرار گرفتی خودتم صحبت نکن که غرورت حفظ یشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

تشکر کن و توهم آرزو خوشبختی کن

اصلا نشون نده ناراحت شدی فکر میکنه برا داداشش جلز ولز میکنی محل سگم نذار بهشون 

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید
بخداقلبم مچاله شدبه صدنفرزنگ زدم حرف زدم تاسبک شمدیگه داشتم گریه میکردم

هیچ وقت اینارو برا کسی از اطرافیان تعریف نکن

ولی دیدی ساکته توام باید سکوت میکردی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

شما خیلی خوبی خیلی عالی و کافی هستی  ایشونم شاید خوب باشه فقط ادم مناسب همدیگه  نبودین 

اون نپسندیده نخواسته دوساعت مختو بخوره 

خواهرشم تشکر و ارزوی موفقیت کرده دیگه جنگ و دعوا نداره که 

خواستگاری سنتی همینه 

هر صحبنت کردن و اشنایی لزوما منتهی به عقد نمیشه که دعوا هم نداره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

والا خودمو گذاشتم جای اسی چقد حس بدی گرفتم اعتماد به نفس ادم داغون میشه

لزوما به این معنا نیست که استارتر بده 

شاید سطح استارتر انقدر بالا بوده که پسره فهمیده بهم نمی خورن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

لزوما به این معنا نیست که استارتر بده شاید سطح استارتر انقدر بالا بوده که پسره فهمیده بهم نمی خورن

هر چی بود دلیلش ادب حکم میکرد چهار کلمه حرف میزد چون از دختر خواسته بودن ب این قرار بیاد 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
هر چی بود دلیلش ادب حکم میکرد چهار کلمه حرف میزد چون از دختر خواسته بودن ب این قرار بیاد

اون حرف نزدنش که فقط یه دلیل داره اونم بیشعوریش بوده 

من اینکه نخواسته ادامه بده رو منظورم بود

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یعنی من مناسبش نبودم؟؟ازنظراوناکه داداشش بی شخصیت نبود

نه اینجوری متوجه میشن که بنظر شما هم مناسب هم نبودین، ولی اگه با لحن دیگه ای بخوای بیانش کنی ممکنه بگن دختره چقد پسندیده که اینجوری ناراحت شده

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)