2777
2789

من دو سال پیش تو مهمونی یه بازیگریو دیدم که خیلی معروف بود و یکم اونجا صحبت کردیم بعدش با پیج خصوصیش منو فالو کرد هر چند وقت یه بار استوریامو ریپلای میکرد من اون موقع تو رابطه بودم خیلی تمرکزم رو این پسر نبود تا اینکه امسال رابطه من تموم شد من تولدشو تبریک گفتم شروع کردیم به حرف زدن و اینکه خیلی خوش اخلاقه همش میگه چقدر خوشگل شدی و تقریبا هروز در حد چنتا پیام باهم در ارتباطیم ولی هیچ حرفی از اینکه همو ببینیم نمیزد  امروز بلاخره بهم گفت تو هفته بعد کی وقتم ازاده برم ببینتم ولی خیلیی استرس دارم حس میکنم من خیلی از دخترای اطرافش بدترم همش رو خودم دارم ایراد میزارم نمیدونم چجوری ارتباطمو باهاش حفظ کنم لطفا فقط راهنمایی ایم کنید یکم استرسم کم بشه اصلا نمیتونم بگم کیه خواهش میکنم نپرسید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه حس میکنم خیلی دخترای اطرافش بهتر از منن من خیلی معمولیم جلوش

دست بالای دست بسیار است 

با هرکی ازدواج کنی از تو خوشگلتر میبینه بالاخره 

مونده به خود اون مرد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

خیلی و اینکه تو سنیه که دختر براش خیلی زیاده

حالا من چجوری بخوابمممممممم

کیهههههه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات میفرستین؟🦋

ماشاالله همتون هم که این روزها با سلبریتی ها می‌پرید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید