2777
2789
عنوان

‌اگر الان کنکوری بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 83 پست
تراز 5800 یا5300 پارسال امیدی به دعوت مصاحبه هست؟حوصله ندارم کنکور امسال و بدم البته نخوندم همولی خب ...

میشه جواب منم بدین

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این رو به هرکس می‌گم بهم می‌گه دروغ می‌گی ولی به خدا راسته.من پارسال فقط تایم فرجه‌ها خوندم و معد ...

یعنی چه مدت خوندی قبل از شروع امتحانا؟

دبیرها سالیانه؟نکته و تست یا در حد ده دوازده ساعت جمع میکردن کل کتابو

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

تراز 5800 یا5300 پارسال امیدی به دعوت مصاحبه هست؟حوصله ندارم کنکور امسال و بدم البته نخوندم همولی خب ...

فرهنگیان؟بستگی داره به تراز بقیه دانش آموزا که آیا تا اون سه برابر ظرفیت تکمیل میشه شما هم با این ترازت میتونی حا بگیری توشون یا نه من پارسال از تجربی یه دختر خانمی رو دیدم که ترازش ۶هزار بود و دعوت شده بود ولی نمی‌دونم توسنت قبول بشه یا نه و کنکور فرهنگیان جداست ها اونو باید بدی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من این رو به هرکس می‌گم بهم می‌گه دروغ می‌گی ولی به خدا راسته.من پارسال فقط تایم فرجه‌ها خوندم و معد ...

چقد انرژی‌ مثبتی 🥺💕

تجربی بودی؟

نمونه سوال زیاد حل کنم،

؟

دبیراتو‌ میگی؟

🇮🇷🦁‼

ببین ته داستان هرکیو خودش مشخص میکنه پس من نمیتونم بگم میتونی یا نه حتی استادای کنکورم نمیتونن

از همین ساعت بشین یه برنامه ی خوب بنویس با تمرکز بالا شروع کن برو جلو

حالا پزشکی دندون نشد پیراپزشکیا هم بد نیستا

فقط شروع کن درگیر میتونم نمیتونم و وقت هست یا نیست نشو

77 درصد امسال و دوازدهم تشکیل میده بشین برا نهاییا بخون 2.3 ساعتم تو روز بذار برا تست بعد امتحان نهایی ها هم با قدرت ادامه بده..شده 19.20 ساعتم بخونی بخون

بعد نهایی ها تا کنکور یه 15.20 روزه تحمل کن 100 خودت نه 200 خودتو بذار

ایشالا که خیره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

از فردا میخوام شروع کنمدعا کن بتونمآخرین فرصت مه

میتونی مطمین باش چون حروم کردن این تایم محدود یا درس به خوشحالی  های بعد کنکور می ارزه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
یعنی چه مدت خوندی قبل از شروع امتحانا؟دبیرها سالیانه؟نکته و تست یا در حد ده دوازده ساعت جمع میکردن ک ...

نخوندم... گذاشتم دو سه روز قبل از اولین امتحان شروع کردم به خوندن ولی خوندماااا! با تمرکز! من تایم امتحان‌ها یادم نمیاد شب خوابیده باشم.

هومت، هوخت، هورشت.

فرهنگیان؟بستگی داره به تراز بقیه دانش آموزا که آیا تا اون سه برابر ظرفیت تکمیل میشه شما هم با این تر ...

کنکورشو ثبت نام کردم ولی خب انگیزه ندارم بخونم 4سال پشت موندن خیلی حرفهه

دیگ بیخیال کنکور شدم گفتم اگر دعوت شدم نهایی رو ثبت نام کنم که مطمئن نیستم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بیشتر ببینید