2777
2789
عنوان

چله گروهی حدیث کسا در نی نی سایت به نیت حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 136 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی بله نفسم.از چه تاریخی و چجوری شروع میشه یه توضیح میدید ممنونم

سلام تکمیل که بشه تاپیک میزنم و تگ میکنم هروقت تکمیل شدیم از فرداش شروع میشه 

فکر میکنم تا شب یا تا فردا دیگه تکمیل بشیم انشالله 

من هستم عزیزم بهم خبر بده فقط

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
بیشتر ببینید
نوشته شد تکمیل که بشه تاپیک میزنم و تگ میکنم

مرسی عزیزم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
بیشتر ببینید
قرار بود اول اینطوری باشه بعضیا گفتن تلگرام نداریم بعضیا گفتن ایتا نداریم

خب نصب کنن😃

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂