2777
2789
عنوان

پسرم میگه بزرگ شم خدا بهم زن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 142 پست
پسرت چندسالشه؟از الان طرز تفکرش سنجیدس

سنجیده است؟!

حالا اکن که بچه است این حرف زو زده ... ولی استفاده ابزاری از دختر به عنوان پرستار بچه، سنجیدگیه؟!

یکم روی چارچوبهای فکری‌ات کار کن اسی!

انحراف شناختی داری!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید
ای جانم عزیزدلم، مثل اینکه همسزمم وقتی کوچیک بود این حرفو به مامانش میزد. مامانش هم میگفت هروقت درسا ...

من خیلی وقته که تاپیک هات رو دنبال میکنم

و باید بگم تو واقعااااااااا یه فرشته ای🥺🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی وقته که تاپیک هات رو دنبال میکنمو باید بگم تو واقعااااااااا یه فرشته ای🥺🥺

عزیزدلم واقعا نیستم ❤️😘این نظر لطف شماست ولی واقعا اینطور نیستم عزیزدلم، شما خودت خیلی خوبی همه رو مثل خودت میبینین عزیزدلم ❤️😘

عزیزدلم واقعا نیستم ❤️😘این نظر لطف شماست ولی واقعا اینطور نیستم عزیزدلم، شما خودت خیلی خوبی همه رو ...

قربونت برم من الهییییییی😍😍

ولی من واقعا بدون اغراق گفتم که تو واقعا فرشته ای😍😍

خداحفظت کنه مهربون😘

سنجیده است؟!حالا اکن که بچه است این حرف زو زده ... ولی استفاده ابزاری از دختر به عنوان پرستار بچه، س ...

انحراف شناختی داشته باشم خیلی بهتر ازاینکه راحتر هرکیو قضاوت کنم و برچسب اختلال بهش بزنم و خودمو عقل کل بدونم

جوابم به اون کاربر به جهت مضحکه و شوخی بوده در برابر حرف پسرش

قربونت برم من الهییییییی😍😍ولی من واقعا بدون اغراق گفتم که تو واقعا فرشته ای😍😍خداحفظت کنه مهربون� ...

خدانکنه عزیزدلم، ماه من ❤️😘شما فرشته ای عزیزم منم الان تاپیکهای شمارو خوندم شما بی نظیری ماه 😘❤️عزیزدلم ❤️

سنجیده است؟!حالا اکن که بچه است این حرف زو زده ... ولی استفاده ابزاری از دختر به عنوان پرستار بچه، س ...

ومنظورم از سنجیده بودن اینه که یک بچه نشسته چطور به جزئیات فکر کرده که بچه چه جنسیتی بیاره و بچش باید چکارکنه

وخودش و زنش چکارکنن

منظورم به همه ابعاد با جزئیات فکر کرده و حرف زده

تو این سن میل جنسی بچه‌ها زیاده

اره منم وقتی کوچیکتر بود حرکت هایی میدیدم که سرشو گرم میکردم که خداروشکر خیلی بهتر شد و دیگه اون حرکت هارو تکرار نمیکنه

مثلا خیلی ببخشید بغلش که میکردم خودشو میچسبوند بهم

منم سعی میکردم حواسشو یجا دیگه پرت کنم

اما الان تقریبا یکساله نمیبینم همچین حرکتی کنه

عزیزممم..خدابیامرزه🖤خوشبخت باشید همیشهقطعا که همسرتون یک فرشته رو داره🙂🤍

ممنونم عزیزدلم خدا رحمت کنه رفتگان شمارو ❤️😘فرشته شما هستید که منو اینطور میبینین. میگن آدمها هرطور که هستن دیگران رو همونطور میبینن شما و دوستمون که بالاتر بهم گفتین فرشته، قطعا شما فرشته این 😘❤️