2777
2789
بعد فوق دیپلمم بگیرم میتونم برای لیسانس برم پیام نور؟

نه پیام نور کارشناسی ناپیوسته نداره

برای لیسانس یا میتونی از اول بری پیام نور

یا اگه رشتت کارشناسی ناپیوسته داره همون دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی ادامشو بخونی

یا یه رشته غیرمرتبط

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

بدون کنکور نمیدونمولی دوستم تجربی بود داره مهندس کامپیوتر میخونه فک کنم پردیس هست دانشگاهش

معدل دیپلم و معدل دوازدهم مهمه؟ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیام نور کارشناسی ناپیوسته ندارهبرای لیسانس یا میتونی از اول بری پیام نوریا اگه رشتت کارشناسی ناپ ...

من الان کاردانی ناپیوسته ام رشته آموزش ابتدایی 

بعد آبجی منظورتون از اینکه از اول لیسانس رو پیام نور بخونی چی بود؟

خوشتیپ و مرض😐😒

من الان کاردانی ناپیوسته ام رشته آموزش ابتدایی بعد آبجی منظورتون از اینکه از اول لیسانس رو پیام نور ...

یعنی بری از اول یه رشته رو پیام نور بخونید

یعنی فوق دیپلم رشتتو داری بری یه لیسانسم بگیری

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍