2777
2789

دوستام درس میخونن ازاد

ورودی ۱۴۰۲ داروسازی  ۳۵ م

ورودی۱۴۰۳ داروسازی ۹۰ م

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستام درس میخونن ازادورودی ۱۴۰۲ داروسازی ۳۵ مورودی ۱۴۰۲ داروسازی ۹۰ م🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

هر ترم چقدر طول میکشه

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
دکتری روانشناسی ترمی ۴۰ترم آخرش ۱۰۰

ولم کن اینقدر نیستااااا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید

مشاوره 8 میلیون

2واحد نظری41400 تومن

دو واحد عملی1200000

من سالای قبل خیلی ناراحت بودم، حتی الانم ناراحتم که نمیدونم سال دیگه با افزایش شهریه ها چه کنم:))) 

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

هر ترم چقدر طول میکشه

۴

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید
دوستام درس میخونن ازادورودی ۱۴۰۲ داروسازی ۳۵ مورودی۱۴۰۳ داروسازی ۹۰ م🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

خدابده برکت 

من اگه بثدم نمیتونستم برم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید
دکتری روانشناسی ترمی ۴۰ترم آخرش ۱۰۰

میگم شما دکتری میخونی از کارای آموزش سردرمیاری چنتا سوال دارم؟ 

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

خدابده برکت من اگه بثدم نمیتونستم برم

از سال ۱۴۰۲ به بعد با شیب خیلی زیاااااااد گرون شد

بیشتر ببینید
آموزش ابتدایی۹میلیون و ۱۰۰ ترم دوممن تا فوق دیپلم میخونم هزینه هاش زیاده دیگه نمیصرفه برام

برو پیام نور 

دانشجو محور هستش کلاس هاش زیاد حضوری نیستن 

اما برای رشته شما خیلی خوبه 

شهریه شم کمه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀