2777
2789

می‌خوام راجب یه موضوعی باهاتون حرف بزنم ...

یکی از پسرای فامیلمون و که گاهی درحد چندساعت میبینمش ازبستگان درجه یک هم نیست خیلی دوسش دارم ...درحدی که باینفر دیگم تو ارتباط بودم نتونسم ایشون رو فراموش کنم .

از یه نگاه تو بچگی شروع شد با اولی که دیدمش دوازده سالم بود یه نگاه کرد با لبخند بم اون موق فقط خوشم اومد اما یه سه چارسالی دیوانه وار دوسش دارم جوری که لحظه ای نیس تو ذهنم نباشه ...

جمعمونم جوری مردا بازنا ارتباطی ندارن ولی 

سه چهار سال پیش با هیچکس تو جمع ارتباط نمی‌گرفت جز خونواده خودش بامامانمم گرفت همش بهمون نگاه میکرد

مثلا چندتا چیز و بخام بگم یسری مامانم داشت صحبت میکرد راجب مدرسه بچها من یهو گفتم من ک دیگ مدرسه ای نیسم بعد گف تو نخیر پسرم منم خجالت کشیدم سرمو انداختم پایین بعد یکی دو ساعت که داشت میرف موق خدافظی یهو به مامانم گف انقد ضایع تو جمع پسری نباش 

تا من شروع کردم صحبت کردن یه لبخندی زد ومیگف اون داره تظاهر می‌کنه توروبیشتر دوسداره و...

یا یسری خونه اونا قرار بود همه برن مادیر متوجه شدیم هنوز پامونو نداشته بودیم توخونشون سلام کرد منتظرتون بودیم کجا بودیم وایستاد کلی صحبت بامامانمم 

همش بهمون توجه نشون میداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلیل ها خیلی غیر منطقی بود خب با مامانت خوب بوده دلیل نمیشه

البته الانشم نباید انتظار منطقی بودن ازت داشت 

من خودم خیلی پسرداییم رو دوس دارم و ب مرز جنون رسیدم💔😂

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید

تااینک من فکر میکردم ایشون یکی از دانشگاههای شهرمون اونجا یه کراش چت بود 

من ۱۸سالم بود رفتم تو اون گپ دیو کراش گذاشتم پسری که فلان رشته می‌خونی خصوصیاتت این کاربریشم نصفه گذاشتم کاربریشم خیلی خاص بود گفتم خیلی دوسش دارم و یه پیام زیاد

این ادمین چندبار هی این پیام رو گذاشت 

تااینک پسر پیام و دید ومیگف چطور این خانوم وپیدا کنم منم ترسیدم گفتم ادمین بهش پیام بدم از حسم بش گفتم اونم بم گف همه آمار منو دادی بعدشم من از کجا بفهمم کی هستی کی نیستی 

از اون به بعد دیگ هیچ اهمیتی به ما نداد واصلا سعی میکرد جلو چشممون نباشه اینم بگم چون دانشگا دیگ بود به ما دانشگاشو دروغ گف منم رفتم گپ همون دانشگاهی که دروغ داد نوشتم فهمید منم :)

دلیل ها خیلی غیر منطقی بود خب با مامانت خوب بوده دلیل نمیشهالبته الانشم نباید انتظار منطقی بودن ازت ...

اره ولی خب بمن هم نشون میداد همش نگامون میکرد درصورتی که انقد مغرور بود به کسی توجه نمی‌کرد جمع ماهم جوریکه نمیشه ارتباط گرفت حرف زد با یه دختر باتوجه نشون داد بد میدونن

اره ولی خب بمن هم نشون میداد همش نگامون میکرد درصورتی که انقد مغرور بود به کسی توجه نمی‌کرد جمع ماهم ...

دقیقا مث مورد من 

ان شاءالله خیر باشه برات

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
موندم چکار کنم خیلی میخامش خسته شدم ازبس بهش فکر کردم ازبس از خداخواستمش یا فراموشش کنم یا یجوری بتو ...

من ک چون فامیل هستم ریسک نمیکنم برا ارتباط چون پس میزنه 

دعا هم سه سال دعا کردم هچی نشد

فعلا صبر میکنم برا شام عروسیش یا عروسی خودمون 

بیشتر ببینید
تااینک من فکر میکردم ایشون یکی از دانشگاههای شهرمون اونجا یه کراش چت بود من ۱۸سالم بود رفتم تو اون گ ...

اینجا معلوم شد دوست نداره اونکه فهمید تویی و علاقه تو دید اگه دوست داشت باید یه کاری میکرد ولی به قول خودت دیگه سمت تون نمیاد تا فراموشش کنی

بنظرم بهش بگو ازش خوشت میاد ولی بگو جوابت هرچی هست بین خودمون بمونه، بگو هدفت ازدواجه و همیشه بهش فکر میکردی میخوای تکلیف خودتو بدونی ولی بگو قسمت میدم بین خودمون باشه و اگه کوچکترین تردیدی داری بگو نه و تمام، چون من الان خودم کسی تو فامیل خیلی دوسم داره ولی من بهش حسی ندارم، تکلیفت رو بدونی بهتره ک سایر شانس هاتو از دست ندی