2777
2789

دخترم کلاس سومه 

پارسال ی همکلاسی داشتن ب بچه ها گفته بود من ی دوست پسر دارم چشماش سبزه اسمش امیر علیه

منم ب مدیر اطلاع دادم و چون پیش چند نفر از بچه ها گفته بود و مدیر بهش تذکر میده 

امسال به دختر من و یکی از همکلاسی ها گفته ک دوست پسرم  ی چیز دراز داره می‌کنه تو جای خصوصیم 

بعد جیش می‌کنه 

و خیلی حرفهای زشت دیگه 

چشم و گوش دخترم رو باز کرده. 

ب معلم گفتم میگه ب مدیر و کادر دفتر اطلاع نده 

تا من راست و دروغ ماجرا رو بفهمم 

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین.

بنظر من باید دفتر در جریان باشه 

خب سال بعد ک این معلم نیست 

مدیر هم ممکنه بگه چرا ب من چیزی نگفتین

باید به مادرش بگید

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا 

باورم نمیشه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید

یا حسین 😢😢😢دختر کلاس سومی میگه تو اندام خصوصیم جی ش میکنه؟ وای خدا چه روزگار وحشتاکی شده 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

وای عمق فاجعه س!!! 

لعنت به پدر مادرش که بچه رو ول کردن 

حتما مدیریت در جریان بذار که به پدر مادرش بگن 

میدونی جک...شاید این زندگی من رو تندخو یا بدخلق کرد، اما هرگز در بد ذات کردن من موفق نشد.